• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımm

angelogretmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
71
28
3
29
Bugün hormon testi verdim.
Prolaktin 46,28
Fsh 15,92
Lh 4,37
Tsh 2,22 çıktı
Doktorum prolaktin için dostinex yazdı. Düşer mi bu ilaçla? Bu şekilde olup da hamile olan var mı ?

Benimde yüksekti 6 sene önceydi dostinex verdi bide fsh için yuksekti oda cylo prognava verdi düştü kullanırken hamile kaldım şeker tüketiminden incirden falan uzak dur prolaktini yükseltiyor bunlar gönlündeki olsun 🌈

Benimde yüksekti 6 sene önceydi dostinex verdi bide fsh için yuksekti oda cylo prognava verdi düştü kullanırken hamile kaldım şeker tüketiminden incirden falan uzak dur prolaktini yükseltiyor bunlar gönlündeki olsun 🌈
Çok teşekkür ederim. Amh değerim 0,3 referans değeri 0,9 - 9,9. Bunu görünce umudum kalmadı.

Şuan 4 haftalık hamileyim benimde prolaktin değerim yüksek çıkmış doktorum çok yüksek en kısa sürede dahiliyeye git dedi bir korktuk açıkçası randevuyada daha 1 hafta var bilgisi olan varmı hiç

Eklentiler

• 0F594DCE-0F40-4CEE-8E64-1B42FF312592.jpeg
    0F594DCE-0F40-4CEE-8E64-1B42FF312592.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 52
Şuan 4 haftalık hamileyim benimde prolaktin değerim yüksek çıkmış doktorum çok yüksek en kısa sürede dahiliyeye git dedi bir korktuk açıkçası randevuyada daha 1 hafta var bilgisi olan varmı hiç
Normalde prokaktin gebeliğe engel düşünce gebe kalabiliyorsun kendimden biliyorum ama korkulacak bir şey yok ilaç verir sana dostinex vermez hamileler için takviye olan ilacı verir düşer bende geçen ay öğrendim çok korkmuştum ama öğrenince sakinleşmiştim

Normalde prokaktin gebeliğe engel düşünce gebe kalabiliyorsun kendimden biliyorum ama korkulacak bir şey yok ilaç verir sana dostinex vermez hamileler için takviye olan ilacı verir düşer bende geçen ay öğrendim çok korkmuştum ama öğrenince sakinleşmiştim
Acaba hamileliğimi riske atar mı ya biraz korkuyorum

Hayır gönlünü ferah tut, o gebe kalmaya engel olan Birsey süt hormonu gebeliğe riske atan Birsey değil hemşireyim ben çok hocalara sordum ondan dolayı rahatlıkla gebeliğinin tadını çıkar canım
Şuan o kadar içimi rahatlattınız ki anlatamam hastaneden geldiğimden beri binbir tane şey düşündüm betalarımda şöyle 07.02 de 790.31 / 11.02 de 5042.8

Şuan o kadar içimi rahatlattınız ki anlatamam hastaneden geldiğimden beri binbir tane şey düşündüm betalarımda şöyle 07.02 de 790.31 / 11.02 de 5042.8
Değerlerinizden belli ki sağlıkla ilerliyor, betanızdan baktığımda gayet haftasına göre yüksek güzel çıkmış ( maşallah 🧿 ) bu durumu bende çok kafaya takmıştım hamile kalamadığım için doktor prolaktindem kaynaklı demişti eczacı arkadaşımdan hocalara kadar sormuştum araştırmıştım. Dediğim gibi gebe kalamamaya engel olan birsey doktor zaten ona göre ya ilac verir ya vermez çünkü betanız iyi içinizi ferah tutun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Değerlerinizden belli ki sağlıkla ilerliyor, betanızdan baktığımda gayet haftasına göre yüksek güzel çıkmış ( maşallah 🧿 ) bu durumu bende çok kafaya takmıştım hamile kalamadığım için doktor prolaktindem kaynaklı demişti eczacı arkadaşımdan hocalara kadar sormuştum araştırmıştım. Dediğim gibi gebe kalamamaya engel olan birsey doktor zaten ona göre ya ilac verir ya vermez çünkü betanız iyi içinizi ferah tutun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş boş bırakmasın yüreğime su serptiniz vallahi Allah razı olsun sizden 🤲🏻💖

Merhabalar bende de prolaktin yüksekliği var 3 mm adenom dostinex kullandım bıraktım antidepresan da bırakma aşamasındayım zorlanıyorum evlenmek istiyorum dostinex düzenliyor mu prolaktini çok korkuyorum 🥺

Arkadaşlar Mrb bende bugün hormon testi verdım acaba hamılelılıgıme engel bı test varmı Bılgısı olan yazabılırmı

Eklentiler

• FE686445-D371-41F3-99BC-CD06DABAB2AD.png
    FE686445-D371-41F3-99BC-CD06DABAB2AD.png
    201,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 31D29788-6F94-453B-AAE2-3D20DE90B0DE.png
    31D29788-6F94-453B-AAE2-3D20DE90B0DE.png
    211,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 7EF0220F-4F90-4BA6-8673-41AD7A59B4FB.png
    7EF0220F-4F90-4BA6-8673-41AD7A59B4FB.png
    203,4 KB · Görüntüleme: 29
Back