3 gun once bebeğim hasta oldu.pazar gecesi acayıp ateslendi ama bugun keyfı oldukca yerinde aguluyoo.daha 2 gun sona 3 aylık olucak oglum.doktoru bogazında ve kulagında hafıf kızzarıklık var dedi.antibiyotik verdi(( yalnız dunden beri asla senağlamasenağlamasenağlamaemmiyor beni.aç ama aglamıyo da.o kadar cok eiyodu ki onceden dun gece ıkı kez emdi o kadar.cok üzülüyorum sagıyorum biberonla da içmiyo.kasıkla vermeyı denedım onu da almıyo.ama aglamıyo da aclıgından anlayamıyorum kafayı yıcem bole giderse çok mutsuzum.var mı tavsiyesi olan ne yapmalıyımm.senağlamasenağlama
benim bebegimde gecen hafta basi ateslendi. gerci 7,5 aylik emmiyor ama atesi 2. gün düsmesine ragmen tam 1 hafta sadece 1,5 ögünlük mama icti tüm gün icinde. yemek kesinlikle yemedi. daha bu hafta basi acildi istahi. sizinki de gecicidir merak etmeyin. yalniz ateslenirse ve emmezse doktorunuza bir sorun. cünkü sivi almasi gerek muhakkak
canım napsın.o daha cok küçük biz bile hastalandigimizda canimiz yemek istemiyor.ama emmemesi iyi degil ama sagligina kavusunca düzelir.sende kendini cok yıpratma.yavas yavas yoluna girer canim.geçmiş olsun.