Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba tahlillerimi yaptırdım ve ultrason yaptırdım hepsi temiz çıktı doktor folik asit kullanmam gerektiğini söyledi gebelik düşünüyorum ama 2 aydır olmuyor 6 aylık evliyim yardımci olur musunuz
2 aydan stres yapmayın daha, en iyi günde bile şansınız %10-15 civarı. Bi sorun olduğu için değil yani olmaması, erken henüz, 1 seneye kadar normal kabul ediliyor. Folik asitinize başlayın, gün aşırı ilişki deneyin biraz rahatlamaya çalışın kafa dağıtacak aktiviteler yapabilirsiniz. Hamileliğe odaklanmayın yani
2 aydan stres yapmayın daha, en iyi günde bile şansınız %10-15 civarı. Bi sorun olduğu için değil yani olmaması, erken henüz, 1 seneye kadar normal kabul ediliyor. Folik asitinize başlayın, gün aşırı ilişki deneyin biraz rahatlamaya çalışın kafa dağıtacak aktiviteler yapabilirsiniz. Hamileliğe odaklanmayın yani