- Konu Sahibi immortalwoman
-
lustral diye bir ilaç duydum nasıl ki acaba ?
öncelikle aynı agresiflik bende de var özellikle karşı cinse. öfke yenme terapileri aldığım vakitlerde bazı egzersizler vardı, onları sana önerebilirim.
antidepresan kullanımı düzen gerektiriyor uyku yapmayanları var sana isim önermem yanlış olurdiğer yandan anlık sakinleştiricilere bir müddet sonra bünye alışınca o bile işe yaramıyor.
o egzersizler şöyle idi.
öfkelendiğin sinyalini vücut verdiği zaman mekandan uzaklaşma
öfke anında kulakları ve gözleri tıkayıp sesli şarkı söyleme
öfke anında zararsız bir objeyi sıkma ( o an etrafında ne varsa)
üzerinde düğmeli bir kıyafet varsa düğme sayma baştan aşağı
o an yaklaşınca olabiliyorsa elleri soğuk suya tutma
evde isen yastığa yüzünü dayayıp bağıra çağıra saçma sapan konuşma
bunlar tuhaf gelebilir ama işe yarıyor
Bu ve benzeri sinir harbini yaşamış bir dolu kadının olduğu bir platform'da daolsak sana kimsenin al şu ilacı iç diyeceğini sanmıyorum.
En güzel tavsiye iyi bir psikiyatri uzmanı ile görüşmen,onun sana uygun ilacı yazması olur.
Zaten gerekirse o seni bir psikoloğa yönledirir,hem ilaç tedavine başlarsın hemde anlatıp rahatlarsın.
Öfke nöbetleri,ağlama krizleri,inişli çıkışlı duygu atakları ve bunlarla hem kendinizi hem sevdiklerinizi üzmek yerine zaman kaybetmeden gidin bir psikiyatre.
Geçer bu arada,tecrübe ile sabittir
gittim canım ama işe yaramdı verilen ilaçlarda ağır geliyor.konusunca rahtlıyorum tamam diyorum ama yine yanıyım yine yanıyımmm...offfffffffffff(((((((((
canım sinirlendiğim zaman mesela eşime tepki vermiyorum hemen baska odaya gidiyorum zaten eşimde aynen tepki vermez hep susar ama içim içimi yiyor bir türlü sakinleşemiyorum illaki birşeyler söylemem gerek ona bağırma huyum çok yok ama sürekli işte sen söyle dedin neden dedin şöyle yaptın yapmamalıydın hep haklı çıkma çabam var haksız bile olsam ama engel olamıyorum işte.o sakin kaldıkça hatta beni dinlemedikçeben dahada hiddetleniyorum.sonrada çok pişman oluyorum işte.
Bu ve benzeri sinir harbini yaşamış bir dolu kadının olduğu bir platform'da da olsak sana kimsenin al şu ilacı iç diyeceğini sanmıyorum.
En güzel tavsiye iyi bir psikiyatri uzmanı ile görüşmen,onun sana uygun ilacı yazması olur.
Zaten gerekirse o seni bir psikoloğa yönledirir,hem ilaç tedavine başlarsın hemde anlatıp rahatlarsın.
Öfke nöbetleri,ağlama krizleri,inişli çıkışlı duygu atakları ve bunlarla hem kendinizi hem sevdiklerinizi üzmek yerine zaman kaybetmeden gidin bir psikiyatre.
Ausencia, peki iyi psikiatrist veya psikolog nasıl bulunur? Tavsiye üzerinemi gitmeliyiz yoksa denemeden bilemez miyiz? Eğer ikinciyse çok zaman ve para kaybı olur. Bende görünmem gerek uzmana ama güvenilir derdime derman olan bir doktor nasıl bulacağım bilmiyorum. Bu sebepten dolayı hep ertelendi benimkisiEyup bölgesine yakın uzman tavsiyeniz varsa sevinirim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?