- Konu Sahibi immortalwoman
Arkadaşlar ben çok sinirliyim çok gereksiz tepkiler veriyorum.Aniden sinirleniyorum defalarca kendime söz verdim ama düzelemedim ve eşim bu durumdan çok rahatsız ve şikayetçi.Benden soğumasını istemiyorum sakin yapıda biri ve az önce tartıştık daha doğrusu ben tartıştım o sakince konustu ve çok ağlıyorum hemde çok ağlayınca da eşim çok üzülüyor duygu sömürüsü yapmak için ağlamıyorum hani kendimi haklı çıkartmak içinde değil tamamen kendiliğinden birden bire ağlamaya başlıyorum hemde bazen hareketli şarkılar dinlerken bile duyduğum bir kelimede hemen gözlerim doluyor.şyrda bile kk da okuduğum beni etkileyen konularda bile hem okuyorum hem ağlıyorum.sinir sistemim çok bozuk evliliğim çok güzel allaha şükür ne evimle ne de eşimle ilgili problemim yok.Ama bekarken çok ağır sorumluluklarım vardı ailem dağınıktı ki hala dağınık.kızken daha da sinirliydim şu an o kadar değilim ama eşime göre çok sinirliyim.Bunu yenmem gerektiğini söylüyor ileride hamilelikte ve bebeğimle ilgilenirken sorun yaşayacağımızı düşünüyor ve haklıda. Psikoloğa gittim ilaç verdi ama sürekli uyutuyordu iş bile yapmak istemiyordum.Bana tavsiye edebileceğiniz uyku yapmayan hantallaştırmayan sadece sinirlerimi gevşetecek bir ilaç var mı ?