Lütfen yardımcı olurmusunuz

hayal1245

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
3
0
23
Merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ve burada yeniyim son adet tarihim 4 Ağustos ve beklenen adet tarihide 31 Ağustos takvimden takip ediyorum ve adetlerim düzenlidir adetim gecikince yani 2. Ci gecikmede kanda test yaptırdım ve testim 1.20 beta ama bir haftadir gaz problemim sol kasık da ağrı zaten sol kasığim daki ağrıdan şüphelendim normalde adet gunu gelince komple ağrı girer ve adet olurum bir hafta icinde dört gun boyunca goguslerim cok sis ve uçları dokunulmayacak gibiydi eşimle yumurtlama gunlerimide degerlendirdik ne yapmalıyım tekrar test yaptırmalıyım acaba

Sonucunuz negatif gözüküyor ama Beta HCG testleri iki günde bir iki katı artarak gider isterseniz üç dört gün daha bekleyin regl olmazsanız o zaman test verin daha net sonuç çıkar

Sonucunuz negatif gözüküyor ama Beta HCG testleri iki günde bir iki katı artarak gider isterseniz üç dört gün daha bekleyin regl olmazsanız o zaman test verin daha net sonuç çıkar
16 eylüle kadın doğumdan randevu aldım bakalım bekliyorum gelen gidende yok belirtide yok sadece arada gelen sol kasık ağrım var bakalım inşallah bir umut vardır umutlanmakda istemiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amiin İnşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…