Kaset testti. Erken gebelik testim de var onu kullanmadım. İnşallah vardır. BeklicemErken gebelik test değil sanırım? 4 gün varken görünmüş var gibi duruyor hayırlısı bakalım sağlıklı olur inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset testti. Erken gebelik testim de var onu kullanmadım. İnşallah vardır. BeklicemErken gebelik test değil sanırım? 4 gün varken görünmüş var gibi duruyor hayırlısı bakalım sağlıklı olur inşallah![]()
Çıktı mı sonucunuzHastaneye geldim kan testi için
Testlerin yanılma payı da oluyor ama bata varken kaset testte çıkmadı var olduğu anlamına gelir hayırlısı inşallahKaset testti. Erken gebelik testim de var onu kullanmadım. İnşallah vardır. Beklicem![]()
Çok sağolun. Teşekkür ederim. İnanın şu mesajı okumak iyi geldi. Olumlu olumsuz farketmez birisi dönüş sağladı. Umarım doğrudur. Sizin de tüm dilekleriniz gerçekleşsinTestlerin yanılma payı da oluyor ama bata varken kaset testte çıkmadı var olduğu anlamına gelir hayırlısı inşallah![]()
Evet 1Hadi sonra sonucunu yaz. İlk bebekmi olacak
BekliyorumÇıktı mı sonucunuz
Allah bayram günü yüzünü güldürsün inşallahEvet 1
Bekliyorum
İnşallahAllah bayram günü yüzünü güldürsün inşallah
Bende kan verdim bekliyorum inşallah güzel haberler alırızİnşallah
İnşallahhaberler
Bende kan verdim bekliyorum inşallah güzel haberler alırız
Kızlar sonuçlarınız neDuam sizinle. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu Hemen çıkıyor mu sonuç.
Benim negatifKızlar sonuçlarınız ne
Nasip bir dahaki aya inşallah. Ben de sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. Daha 2 gün var adetime. Muhtemelen negatif. Hayırlısı hakkımızdaBenim negatif
8 gün gecikme ile negatif ve bugün adet oldum. Testi bekliyormuş demekki kafam rahatlayınca oldumKızlar sonuçlarınız ne
Bazen psikolojik olarak hamile olduğumuzu düşünüp adeti geciktiriyoruz. Ben aylardır test yapmıyordum. Tam niyetlenirdim adet olurdum. Bu ay öyle olmadı su gibi de akıntım var. 2 gün önce çıkması lazımdı çıkmadı nasipte yok demek8 gün gecikme ile negatif ve bugün adet oldum. Testi bekliyormuş demekki kafam rahatlayınca oldum
Amin inşallahNasip bir dahaki aya inşallah. Ben de sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. Daha 2 gün var adetime. Muhtemelen negatif. Hayırlısı hakkımızda
Benimde öyleydi su gibi akıntı vardı ondan umutlanmıştm bide testimde silikte benim ama kanda 1.20 çıktıBazen psikolojik olarak hamile olduğumuzu düşünüp adeti geciktiriyoruz. Ben aylardır test yapmıyordum. Tam niyetlenirdim adet olurdum. Bu ay öyle olmadı su gibi de akıntım var. 2 gün önce çıkması lazımdı çıkmadı nasipte yok demek