• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olurmusunuz

Testlerin yanılma payı da oluyor ama bata varken kaset testte çıkmadı var olduğu anlamına gelir hayırlısı inşallah😊
Çok sağolun. Teşekkür ederim. İnanın şu mesajı okumak iyi geldi. Olumlu olumsuz farketmez birisi dönüş sağladı. Umarım doğrudur. Sizin de tüm dilekleriniz gerçekleşsin🤗

Bence var kuzum erken testide yap bnce bi sen

8 gün gecikme ile negatif ve bugün adet oldum. Testi bekliyormuş demekki kafam rahatlayınca oldum
Bazen psikolojik olarak hamile olduğumuzu düşünüp adeti geciktiriyoruz. Ben aylardır test yapmıyordum. Tam niyetlenirdim adet olurdum. Bu ay öyle olmadı su gibi de akıntım var. 2 gün önce çıkması lazımdı çıkmadı nasipte yok demek

Bazen psikolojik olarak hamile olduğumuzu düşünüp adeti geciktiriyoruz. Ben aylardır test yapmıyordum. Tam niyetlenirdim adet olurdum. Bu ay öyle olmadı su gibi de akıntım var. 2 gün önce çıkması lazımdı çıkmadı nasipte yok demek
Benimde öyleydi su gibi akıntı vardı ondan umutlanmıştm bide testimde silikte benim ama kanda 1.20 çıktı

Back
X