Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra ne olduBenim de böyle çıktı
Var inşallah. 2 gün sonra aç karnına tekrarlayın daha net çıkar umarım.Bu sabah yaptım. O yüzden bilmiyorum. Adetime 4 gün var bekleyeceğim
Valla şimdi kan testi yaptiracamNe kadar var bata. Silik görünüyor.
Ne kadar var bata. Silik görünüyo
Hadi sonra sonucunu yaz. İlk bebekmi olacakValla şimdi kan testi yaptiracam
Adet geçti mi. İnşallah pozitiftir. Sonucu yazarsınız bize deHastaneye geldim kan testi için
Dualarınızı bekliyor um inşallah yazarimAdet geçti mi. İnşallah pozitiftir. Sonucu yazarsınız bize de
O arkadaşın testi. Benimkini attım. Bakar mısınız görünüyor muVar inşallah. 2 gün sonra aç karnına tekrarlayın daha net çıkar umarım.
Duam sizinle. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu Hemen çıkıyor mu sonuç.Dualarınızı bekliyor um inşallah yazarim
Testini tekrarla sabah .
İnşallah gönlüne göre nasip olur. En kısa zamandaO arkadaşın testi. Benimkini attım. Bakar mısınız görünüyor mu
Teşekkür ederim inşallah. Pek görünmüyor çizgi ışıkta belli. Hayırlısı artıkİnşallah gönlüne göre nasip olur. En kısa zamanda
Erken gebelik test değil sanırım? 4 gün varken görünmüş var gibi duruyor hayırlısı bakalım sağlıklı olur inşallahBu sabah yaptım. O yüzden bilmiyorum. Adetime 4 gün var bekleyeceğim