Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yagmurkarnlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
36
14
3
28
Doğru yere mi, konu açtım hiç bilmiyorum ben bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim albi marka test sonradan birisi silik çizgi ikincisi çok silik çizgi verdi daha sonra, erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç negatif maalesef herneyse bugün, adetime 9 gün var bu Arada süt beyaz mı desem böyle katı kıvamlı sarı akıntımı desem bilmiyorum böyle akıntım gelmeye başladı, ama adetime 9 gün de olduğu için belki ondan gelıyordur ne olduğunu bilemedim Merak etmektende kendimi alıkoyamıyorum.

Canım Allah aşkına heyecanını anlıyorum aöa 9 gün sence de çok erken değil mi?Biraz daha sabırlı ol lütfen güzel haberi alırsın inşallah

Ben 6 gün öncesinde yapmıştım o testi ve negatif çıkmıştı nasılsa bir şey yok diye evde ağır iş yapmıştım o testlere güvenilmiyor canım azıcık sabır
Peki bu akıntı normal bişey mi acaba yani adetten önce’de 9 gün önce oluyor mu ki sanki bende. İlk defa bu sekılde süt beyaz akıntı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…