Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardimci olurmusunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de oyle sandik ama maalesef ... kan testi yaptirdik negatif cikti... ve 3.5 cm lik bir kistim varmis ... bakalim 4 gun sonra doktora gidicez bakalim ne dicekk
Arkadaşımda da kist vardı aldılar cerrahi operasyonla peşine hamile kaldı belki senin içinde öyle olur şakın sıkma canını

Lenaboz canimm cok tesekkur ederim gercekten... burada bunlari paylasmak bu seekilde destek gormek harika bir duygu cok tesekkur ederim sana ve yazanlara... yarin doktora gidicez ben yurt disinda yasiyorum ve maalesef istedigin zaman dr a gidemiyorsun baya bi bekletiyorlar ... 1 ay once gitmistim dr a tahlillerim yapilmisti ve benden bir sivi alinmisti herhangi bir kotu durum olursa biz sizi cagiririz demislerdi 1 hafta sonra telefon edip cagirdilar simdi neden cagirdilar siye icim icimi yiyor.. bakalim yarin dr ne dicek dualarinizi esirgemeyin benden ....

Lenaboz canimm cok tesekkur ederim gercekten... burada bunlari paylasmak bu seekilde destek gormek harika bir duygu cok tesekkur ederim sana ve yazanlara... yarin doktora gidicez ben yurt disinda yasiyorum ve maalesef istedigin zaman dr a gidemiyorsun baya bi bekletiyorlar ... 1 ay once gitmistim dr a tahlillerim yapilmisti ve benden bir sivi alinmisti herhangi bir kotu durum olursa biz sizi cagiririz demislerdi 1 hafta sonra telefon edip cagirdilar simdi neden cagirdilar siye icim icimi yiyor.. bakalim yarin dr ne dicek dualarinizi esirgemeyin benden ....
Bak ben 1,5 sene duyabileceğim tüm olumsuz şeyleri duydum kaza geçirdim düşük yaptım kocamda bazı problemler çıktı vs ama en sonunda normal yoldan oldu seni üzmeye çalışanları ciddiye alma bana istediğin zaman yaz lütfen 🥰

Back