Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardimci olurmusunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alice28

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
16
6
6
38
Merhabalar araniza yeni katildim... 1 bucuk senelik evliyim.ilacla korundum.7 8 ay kadar bir korunmaydi.simdi gebelik icin ugrasmaktayim. Arkadaslarimin tabsiyesi uzerine incir ve havuc kurune basladim.ilk baslarda hersey normaldi .takvim tutuyorum zaten ve benim adet dongum 23 gun de bir ve ben de adetten hemen sonra yumurtlama oluyor.yumurtlama tarihinden 1 hfta sonra kasiklarim da kramplar agrilar olusmaya basladi. Ve haala devam ediyor.acaip bir agri ve adetime 3 gun var ama adet sancisi degil. Kalkarken otururken uzanirken kasiklarimda kramplar agrilar olmakta . Kabizlik mevcut ve siskinlik var . Acana bunlar incir kurunden olabilirmi?? Kist olisturmus olabilir mi?? Yada bebek olabilir mi? Bu asamalardan gecenlerin yazmasi mumkun mu ?? Lutfen yardimci olabilirmisiniz???

İncir kuruyle alakalı bı bildiğim yok ama konun üstte kalsın diye yazıyorum bilenler cevaplicaktir canm

İncir körü kafana göre kullanma canım hormon testi yaptır ben bilmeden yaptım prolaktin hormonu çok yüksek çıktı buda hamilelik engelliyor

Kabizlik ve gaz sorunu bahsettiginiz agrilara neden olabilir. Oyleyse buyuk ihtimalle progesterondandir. Ben de bazi aylar reglden 1 hafta once kabizlik yasiyorum. Doktorum bunun progesteronun duz kaslarin calismasini yavaslatmasindan oldugunu soylemisti. Gebelik olabilir de olmayabilir de bunu gununden once bilmenin yolu yok. Dilerim istegine kavusursun.

İncir körü kafana göre kullanma canım hormon testi yaptır ben bilmeden yaptım prolaktin hormonu çok yüksek çıktı buda hamilelik engelliyor
Cok tesekkur ederim cevabin icin ... ben troid hastasiyim allahtan bu ay yapilmisti butun testler bende nasil olsa incir ne zarari olabilirki diye denemek istedim ..ama pisman oldum ... insaallah bu belirtiler bebis belirtisidir.... bazi kisiler 1 hafta onceden test yapip nasil ogreniyorlar anlamiyorum ve idrrda hemde ... cok sasirtici

Kabizlik ve gaz sorunu bahsettiginiz agrilara neden olabilir. Oyleyse buyuk ihtimalle progesterondandir. Ben de bazi aylar reglden 1 hafta once kabizlik yasiyorum. Doktorum bunun progesteronun duz kaslarin calismasini yavaslatmasindan oldugunu soylemisti. Gebelik olabilir de olmayabilir de bunu gununden once bilmenin yolu yok. Dilerim istegine kavusursun.
Gaz sıkısmasi gibi degilde batma yani tarif edemiyorum bu agriyi krampi haftaya randevu aldim gidicem insallah ultrasonla baktiricam

Gaz sıkısmasi gibi degilde batma yani tarif edemiyorum bu agriyi krampi haftaya randevu aldim gidicem insallah ultrasonla baktiricam
Ben kabiz oldugumda apandistim patladi sanmistim. Insallah olumsuz bir sey cikmaz, ben sanmiyorum. Bol sans.

Gebelik belirtisi için çok yetersiz belirtiler kuzum çünkü adet öncesi sendromuda aynı belirtilere sahip ve arkadaşlara katılıyorum amh lh falan baktırmadan kullanma kürleri😊 inşallah en yakın zamanda bebişin olur❤️

Gebelik belirtisi için çok yetersiz belirtiler kuzum çünkü adet öncesi sendromuda aynı belirtilere sahip ve arkadaşlara katılıyorum amh lh falan baktırmadan kullanma kürleri😊 inşallah en yakın zamanda bebişin olur❤
Kullandigima pisman oldum zaten bu kürler vucud dengesini gercekten cok bozuyo... ahh kim istiyosa rbbim nasip etsin cok zor bir surec... simdi adetime 2 gun var ve ben dayanamadim az once test yaptim negatif cikti uzuldum

Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gündesiniz? 2 gün var dediğiniz için 12. gündesiniz desek, hamileyseniz %85 ihtimalle çıkar bu internet sitesine göre https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/dpo-chart.php?dpo=12
Yani hamile olanların %15'inde yanlış negatif sonuç çıkıyormuş bu aşamada.
Insllah o %15 in icindeyimdir .. cunku az once test yaptim negatif cikti😔 ve yaptigima da pisman oldum adetine 1 hafta kala kisiler hamilelik testi yapiyorlar ve silik bir sekilde cizgi cikiyor ben de dedim benim 2 gunum var belki cikar ama maalesefff.... insallah test icin erkendir de adetim gecikir ve kan testinde cikar insallahh 🤲

Hayırlısı olsun. Artık bu konuyu çok düşünmemeye çalış. Şikayetlerinin gebelikten olmadığını düşünerek tedavi etmeye yönel. Rahatsızlıkların geçince kendini daha hissedersin.

Hayırlısı olsun. Artık bu konuyu çok düşünmemeye çalış. Şikayetlerinin gebelikten olmadığını düşünerek tedavi etmeye yönel. Rahatsızlıkların geçince kendini daha hissedersin.
Aslinda dusunmemek en iyisi hayatin akisina kapildigin da nasil olur anlasilmaz bile sonucta dusununce de ayni zor dusunmeyince de beyin yormaya gerek yok aslin da herseyin hayirlisi olsun insallah

Merhabalar araniza yeni katildim... 1 bucuk senelik evliyim.ilacla korundum.7 8 ay kadar bir korunmaydi.simdi gebelik icin ugrasmaktayim. Arkadaslarimin tabsiyesi uzerine incir ve havuc kurune basladim.ilk baslarda hersey normaldi .takvim tutuyorum zaten ve benim adet dongum 23 gun de bir ve ben de adetten hemen sonra yumurtlama oluyor.yumurtlama tarihinden 1 hfta sonra kasiklarim da kramplar agrilar olusmaya basladi. Ve haala devam ediyor.acaip bir agri ve adetime 3 gun var ama adet sancisi degil. Kalkarken otururken uzanirken kasiklarimda kramplar agrilar olmakta . Kabizlik mevcut ve siskinlik var . Acana bunlar incir kurunden olabilirmi?? Kist olisturmus olabilir mi?? Yada bebek olabilir mi? Bu asamalardan gecenlerin yazmasi mumkun mu ?? Lutfen yardimci olabilirmisiniz???
Adetim 2 gun geciktii 😊😊

Kullandigima pisman oldum zaten bu kürler vucud dengesini gercekten cok bozuyo... ahh kim istiyosa rbbim nasip etsin cok zor bir surec... simdi adetime 2 gun var ve ben dayanamadim az once test yaptim negatif cikti uzuldum
Üzülme ya ne üzülüyon ben 100 lük gebelik testti aldım 50. De zor silik çizgiyi gördüm😂

Kizlar lutfen bakarmisiniz hafif bir cizgi var yaninda dikkatli bakinca belli oluyo bi bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 1569910146636793315161574350718.jpg
    1569910146636793315161574350718.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 39
Biz de oyle sandik ama maalesef ... kan testi yaptirdik negatif cikti... ve 3.5 cm lik bir kistim varmis ... bakalim 4 gun sonra doktora gidicez bakalim ne dicekk

Back