• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Derya Leia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
934
908
103
Arkadaşlar adetim gecikti
3 pozitif idrar testi çıktı3 tane de negatif cıktı idrar kanlar negatif çıktı cumartesi yaptım son kan tahlilini
Bu hafta da karında ahrılar oldu göbek deligi ve etrafında şimşek çakar gibi sancılar falan
Dün aksamda lekelenmeler oldu birazda pembe renk kan geldi
Bugün yine aynı şekilde lekelenmem var çok sık değil aöa sizce hamilemiyiödşr
Bas argosu yorgunluk uyku hali var sürekli
Üstüne adet mi oluyorum acaba lütfen kızlar bilgilendirirmisiniz yarın doktora gidicem bu arada

Olabilir benim de kasigima ani bicak saplanmasi gibi agri giriyordu .Hemen geçiyordu .Surekli uykum vardi wc ye kosuyordum yarim saatte bir .

Olabilir benim de kasigima ani bicak saplanmasi gibi agri giriyordu .Hemen geçiyordu .Surekli uykum vardi wc ye kosuyordum yarim saatte bir .
Hamilemisiniz siz bende çok sık idrara çıkıyorum yarım saatte bir benimde bazen tutuyorum ana o an wc de olmam gerekiyor gibi sıkışıyorum bazen

Hamilemisiniz siz bende çok sık idrara çıkıyorum yarım saatte bir benimde bazen tutuyorum ana o an wc de olmam gerekiyor gibi sıkışıyorum bazen
Hamileyim .Ama herkeste her belirti ayni gorulmeyebilir .Mesela benim adetten once hic gogsum agrimazdi ama hamileyken agridi ve burdan anladim hamile oldugumu.

Back