Veee kan tahlilimi yaptırdım . :) Sonuç ß-hcg 527,6 sizce iyi mi güzeller?
Amin çok teşekkür ederimm. :) Sizin de az kalmış, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. :)guzel masallah hayirli olsun insallah saglikla buyur bebisin bu sefer.. :)
amin cnm sağolasın :) inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz yavrularımıza...Amin çok teşekkür ederimm. :) Sizin de az kalmış, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. :)
Amiiin. :) Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. :) 8 ay beklemek var şimdi günler geçmez. :)Hayırlı uğurlu olsun :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Gözün aydın canım benimde bat bugündü ama olmadım daha.. bir kaç gün önce test yaptım negatifti.. yarında olmazsam bi test daha yapmayı düşünüyorum.. ne gibi belirtilerin vardı canım anlatır mısın??
Gözün aydın canım benimde bat bugündü ama olmadım daha.. bir kaç gün önce test yaptım negatifti.. yarında olmazsam bi test daha yapmayı düşünüyorum.. ne gibi belirtilerin vardı canım anlatır mısın??
Teşekkür ederimm. :)
Ben her ay göğüs uçlarıma dokunup hassaslık var mı diye kontrol ederdim bu ay ilk gebeliğim kadar olmasa da uçlarında dokununca hafif bir acı oluyordu, kasıklarımda regl ağrımdan daha hafif ara ara batmalarım oluyor. Bir de benim tansiyonum her zaman düşüktür ama şu sıralar 8-5'e kadar düşüyor, koku konusunda hassaslaştım, halsizlik ve yorgunluk var, vücudumun her yeri ağrıyor gibi sanki. Bir de eşimle annem anladı gözlerimde bir buğuluk varmış ve kirpiklerim karışmış. Hamiş olan birinin kirpikleri birleşirmiş. :)
Bu belirtilerden bende de var canım geceleri arada mide bulantım oluyo ama öyle çıkarma derecesinde değil..Bence bir düzensizliğiniz yoksa bir test daha yapın derim. Benimki çok silik çıktı hatta güneş ışığında çok dikkatli bakınca farkettim ben. Ama bugün kan tahlilimle kesinleşti. :) Sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah. :)
Bu belirtilerden bende de var canım geceleri arada mide bulantım oluyo ama öyle çıkarma derecesinde değil..
Düzensizliğim pek yok yarın test alıp diğer günde olmazsam yapayım bari..
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini canım duana talibim
inşallah canım pazartesiye kadar olmazsam o gün veririm kan tahlilini.. tabi önce cumartesi bi idrar tseti yapayım ne çıkacak bakalım..Ay hadi inşallah yaa. :) Güzel haberinizi alma umuduyla bekliyorum. Testte çıkmasa bile mutlaka kan tahlili yaptırın bence. Bazen testler bozuk olabiliyor ya da geç döllenmeden dolayı ikinci çizgi çıkmayabiliyor. O yüzden kan tahlili yaptırmadan kesinleşmeden ümitsizliğe kapılmayın.