çok net ikinci çizgi :)
Ay cidden o kadar net mi. Ben çok tedirginim ilk gebeliğimde de silik çizgi vardı ama regl tarihimden bir hafta sonra yapmıştım. 22 Ocakta meleğimi cennete uğurladım onu kucağımıza almak nasip olmadı. Her ay bir umutla test yaptım ama olmadı. Şimdi normalde yarın regl olmam lazım ve silik çizgi var. Ve yine aynı belirtileeer.
Biraz daha bekleyip öyle yaptırmak istiyorum iki gün daha bekleyeyim hemen yaptıracağım. Hesapladığım tarihte olduysa eğer şu an daha çok minik zaten çok yeni. :) Ama regl günümün yarın olması testi etkilemez ama değil mi adet olacağım diye hcg yükselmez yani? :/yok canım çizgin gayet belirgin, hele adetin geçsin daha da koyulaşır, ve çok net belirgin için rahat olsun bence, kan testi yaptır istersen :)
Biraz daha bekleyip öyle yaptırmak istiyorum iki gün daha bekleyeyim hemen yaptıracağım. Hesapladığım tarihte olduysa eğer şu an daha çok minik zaten çok yeni. :) Ama regl günümün yarın olması testi etkilemez ama değil mi adet olacağım diye hcg yükselmez yani? :/
Teşekkür ederimm, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Meleğimden sonra büyük bir yaşam umudu olacak bana bu test. :)hayırlı olsuunn :)
Ocak ayında meleğimi kaybetmiştim. Az önce bir test yaptım yarın regl olmam gerekiyor ama silik çizgi var sanki. Ayrıca göğüslerim çok hassas ve bir haftadır kasıklarımda batma var. Sizce hamile miyim?
kan sonucunu yaz mutlakaTeşekkür ederimm, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Meleğimden sonra büyük bir yaşam umudu olacak bana bu test. :)
Biraz daha bekleyip öyle yaptırmak istiyorum iki gün daha bekleyeyim hemen yaptıracağım. Hesapladığım tarihte olduysa eğer şu an daha çok minik zaten çok yeni. :) Ama regl günümün yarın olması testi etkilemez ama değil mi adet olacağım diye hcg yükselmez yani? :/
Yazacağım, şu bel fıtığımı bir halledeyim hemen laboratuvara koşacağım. :)kan sonucunu yaz mutlaka
Ocak ayında meleğimi kaybetmiştim. Az önce bir test yaptım yarın regl olmam gerekiyor ama silik çizgi var sanki. Ayrıca göğüslerim çok hassas ve bir haftadır kasıklarımda batma var. Sizce hamile miyim?
Haydaa. Kadın doğum polikliniği yok diye tahlil yapmadılar Ssk'da. Eşim de birlikte özele gideriz dedi onun gelmesini bekleyeceğim artık. :)
Tebrikler hamissiniz?Belirtileriniz nelerdi?Birde ilk bebişinizi nasıl kaybettiniz
Teşekkür ederimm. :)
Tebrikler hamissiniz?Belirtileriniz nelerdi?Birde ilk bebişinizi nasıl kaybettiniz
Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürür inş.Teşekkür ederimm. :)
İlk hamileliğimi öğrendikten sonra doktoruma gittim. Bir smear testi yaptı ve rahim ağzı kanseri riski çıktı kanser hücrelerine rastlanmış. Bebiş olduğu için kolposkopi yapılamamıştı. Çok fazla kanamam oluyordu, proluton depot diye bir iğne kullandım yaklaşık iki hafta kadar ama kanamam durmadı. Doktorum sürekli yatacaksın diyordu yatıyordum da ama bir gün lavobada kasıklarıma bir sancı saplandı kanamam yoğunlaştı rengi iyice kırmızılaştı. Avuç avuç parça parça kan geldi. Hastaneye gittiğimizde hemen kürtaja aldılar. İlk göz ağrım ilk heyecanım ilk umudum ilk bebeğimdi benim. Aklıma geldikçe içim parçalanıyor boğazım düğüm düğüm.
Belirtilere gelirsek eğer son adet tarihim 5 Mayıs benim. Yumurtlama tarihimin ortasında ve son gününde yani 21 Mayıs ve 24 Mayısta ilişki yaşadık. Yumurtlama tarihimde de tatildeydik. Kafam rahat olduğundan mıdır nedir hemen oldu. :) Bebiş isteyenlerin içini ferah tutmaları gerçekten şart. Ben her ay göğüslerime dokunup kontrol ederdim yine aklıma geldi bir dokundum uçları hafif acıyor, kasığımda da arada bir batmalar oluyordu. Bugünlerde kasıklarımda daha çok batma oluyor daha çok ağrı oluyor, tansiyonumda düşüş var, halsizlik, yorgunluk, ayağa aniden kalkınca gözüm kararıyor, başım dönüyor.Bir de eşim anladı sen yine garip garip melul melul bakıyorsun yüzün ben hamileyim diyor dedi. Annem de senin kirpiklerin karışmış kesin hamilesin yine dedi.
Sonuç bu test. :)