Lütfen yardımcı olun

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
Merhaba arkadaşlar; erkek arkadaşım 2 sene elektrik okudu şimdi ise 4 seneye tamamlamak için dışarıdan 2 sene daha okuması gerekiyor ona seçenek vermişler fakat biz hangisini seçersek daha avantajlı olur diye düşünüyoruz sizlere akıl danışmak istedim bu arada erkek arkadaşım meslek lisesi mezunu hangi bölümü yapar bilemedik bu bölüm için bölümler ise şöyle ;
1- İKTİSAT
2-ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE END. İLİŞKİLERİ
3-KAMU YÖNETİMİ
4-MALİYE
5-ULUSLARARASI İLİŞKİLER
6-İŞLETME
7-KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

YARDIMLARINI BEKLİYORUM MELEKLERİM :)

bunu en iyi kendisi bilir hangi bölüm onun becerisine uygunsa onu seçmeli... veya hangisine ilgi duyuyorsa.

öncelikle aöfü büyütmesin gözünde... askerlik tecili için okuyorsa işletme okusun geçsin.
havalı oluyor diye farklı bir şey seçerse örn. uluslararası ilişkiler falan onun dersleri ağır bildiğim kadarı ile... ingilizce baya zorluyor... bölümlerin derslerine baksın hangisi ilgisini çekerse onu okusun ya da:KK51:
sonuçta burada okuduklarının mesleği ile hiçbir alakası yok :KK49:

Valla maliye seçmesinde 6.senem ve hala bitiremedim dersleri çok ağır :KK14:

Merhaba arkadaşlar; erkek arkadaşım 2 sene elektrik okudu şimdi ise 4 seneye tamamlamak için dışarıdan 2 sene daha okuması gerekiyor ona seçenek vermişler fakat biz hangisini seçersek daha avantajlı olur diye düşünüyoruz sizlere akıl danışmak istedim bu arada erkek arkadaşım meslek lisesi mezunu hangi bölümü yapar bilemedik bu bölüm için bölümler ise şöyle ;
1- İKTİSAT
2-ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE END. İLİŞKİLERİ
3-KAMU YÖNETİMİ
4-MALİYE
5-ULUSLARARASI İLİŞKİLER
6-İŞLETME
7-KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

YARDIMLARINI BEKLİYORUM MELEKLERİM :)

Açıkögretımden okuyan kişilerin iş bulması bence normal unv okuyanlara göre daha zor cunku unv okuyan adam daha ıs bulamıyor bu kişi nasıl bulacak ki eger mezun olunca girebileceğine emin oldugu şirketler varsa yanı sırketlerde tanıdıgı calısanların referansı ile girebilecegi iş varsa o işe ait bölumu okumasını tavsıye ederımeger yoksa 7-KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ denen bölum bence cok uygun nedenını sorarsan turkıye turızme acık bır ulke ve b bölumu okuduktan sonra otel vs gıbı yerlerde iş bulacagını dusunuyorum ki bence daha önce tecrubesı olan bır işin bölumunu secmesı ekstradan ona avantaj saglar nedenı ıse bır ıse basvururken tecrube referans ıstemelerı ön kosul yanı arkadasım anlayacagın bu bölumlerın cogunu okuyup gıdıp lıseden mezun olsa da aynı işi yapacak insanların açıkögretım okuyup gıdıp bir magaza da 1,500liraya calıstıgını gördum ama otel vs turızm ile ilgilii olaylarda tecrubene göre ucretın artıyor sen sor bakalım bu ınsanlara okudugunuz bölum ile ilgili bir işte mi çalışıyorsunuz nasıl basardınız dıye

X