Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen yardımcı olun.

DENIZCE09

sevimli
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
16
0
86
Antalya
4 gün önce saçım boyattım.saç diplerim turuncaya yakın iğrenç bir renk oldu.asıl rengim siyah.küllü sarıydı uçları dipler siyhtı.3kat açtı turuncu oldu.turunculuğu nasıl kaybederim.

saçımın 15 cm kadarı turuncu yani dipleri, 25 cm kadarı da açık sarı.her tarafının aynı olmasını istiyorum.kuaför bu hale getirdi.bi daha gitmek istemiyorum.platin renk tutarmı yada küllü sarı.turunculuk kapanırmı.koyu renge dönmek istemiyorum.

çok açık küllü sarı 12.1 ile boyamayı dene bakalım.turunculuğu küllü renkler anca kapar.açık bi renk istediğin için bu uygun olabilir sanki.ilk boyamanda kapanmazsa 15 gün sonra tekrar boyarsın aynı renge.

sadece boyamakla yanmaz ama çok yıpranıcaktır.gliss in boyalı saçlar için olan saç bakım maskesi var kavanozda.onu kullanıyorum ben her yıkamadan sonra.böyle birşey kullanırsan yıpranan saçların toparlanır biraz.

valla umarım turunculuk kapanır.küllü ve platine en yakını buydu o yüzden bunu önerdim.küllü renkler de kapamazsa ne yapıcaksın bilemiyorum.

merhaba,
ben de iki gün önce saçımı fındık kabuğuna boyattım
ama dipler turuncu oldu
uçlarıyla baya bi ton farkı var
nasıl düzeltebilirim?
gerçi çok şikayetçi değilim ama neticede garip gözüküyor

fındık kabuğu zaten turuncumsu bi renk.ama kumral falan boyarsan renk değişir o yüzden yapma.bi sonraki ay diplerin çıkıcak ya fındık kabuğuyla önce uçları boya sonra dipleri boya.dipler çabuk açıldığı için turuncu oluyor.
hemen düzeltmek istiyorsan bi kutu fındık kabuğuyla bi kutu kumralı karıştır.dipleri boya bunla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…