Lütfen yardımcı olun

eslem812

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
6
1
1
34
Kızlar erkek arkadaşımla Bi kaç kere ilişkiye girdik içime değil ama vajinanın üstüne boşalma oldu sonrasında sürtünme yoluyla akan spremler kaçmış olabilir mi sizce su an cok endişeliyim lütfen bilgilendirin beni şubatın 8 inde regl bitti ne zaman olduğumu hatırlamıyorum ama hala regl olmadım daha cok erken diye test de yapamıyorum beyaz akıntı var kasıklarıma bazen bıçak saplanır gibi oluyor göğüslerim hassasdı su an oda geçti regl belirtisi mi bunlar

Söylerken utanıyorum ama o spremler asagı doğru aktı kaydı gitti ama kalktım yıkadım üstüne

Madem aklınızı karıştıracaktı ertesi gün hapı alsaydın. Kaç gün oldu ilişkiye gireli?

Yaklaşık 1 ay oldu regl tarihim geldiği için aklım karıştı 15 gün öncesinde de ilişkiye girme durumumuz olmuştu yumurtalama dönemine denk gelmiş

Yani öyle bir şeyle hamilelik olacağını düşünmüyorum. Reglin daha fazla gecikirse doktora görün

Yaklaşık 1 ay oldu regl tarihim geldiği için aklım karıştı 15 gün öncesinde de ilişkiye girme durumumuz olmuştu yumurtalama dönemine denk gelmiş
Yani öyle bir şeyle hamilelik olacağını düşünmüyorum. Reglin daha fazla gecikirse doktora görün
Teşekkür ederim

Hamile kalmak keşke o kadar kolay bi şey olsaydı
Kendini strese soktukça gecikiyordur kiste dönüp daha da gecikebilir hiç korkmana gerek yok birkaç gün sonra test yaparsın çıkmayınca doktora gidersin adet söktürücü verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…