- 25 Ekim 2024
- 26
- 2
- 18
-
- Konu Sahibi yildizYldzz
Evet hamilelik belirtisi ama o akıntı yaklaşık olarak ikinci ayın başında başlıyor yani eğer hamilelik gibi bir durum söz konusuysa bile on günlük bir ilişkiden bahsediyorsunuz varsa bile şuan herhangi bir belirtiniz
18Rica ederim inan ben de bilemedim kaç yaşındasın bu arada yaşın büyükse ihtimal biraz saha düşebilir
Rica ederim inan ben de bilemedim kaç yaşındasın bu arada yaşın büyükse ihtimal biraz saha düşebilir
Adet olursun inşallah canım stres yapma
İnşallah ya sizce olurmuyum ?Adet olursun inşallah canım stres yapma
E herhalde var yanı...Meninin içinde de spermler varmıs..Hatta bir makalede okudum..Erkeklerin bazı idrarlarında dahi sperm gözlemlenmiş..İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
Anladim teşekkür ederimE herhalde var yanı...Meninin içinde de spermler varmıs..Hatta bir makalede okudum..Erkeklerin bazı idrarlarında dahi sperm gözlemlenmiş..
Onu söyleyemiyoruz maalesefNe kadar ?
Düşük bir ihtimal. Bence korkacağın bir durum değil. Yine de hemen ertesi gün hapı alsaydın. Birdahakine korun canım. Zannetmiyorum hamile kalmazsınİlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
Adet oldum bugünDüşük bir ihtimal. Bence korkacağın bir durum değil. Yine de hemen ertesi gün hapı alsaydın. Birdahakine korun canım. Zannetmiyorum hamile kalmazsın
Erkeklerin bazı idrarlarında dahi sperm gözlemlenmiş..