Lutfen yardımcı olun

yildizYldzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
26
2
18
İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım

15 ekim tarihinde birlikte olduk ama dedigim gibi boşalma olmadi benim yumurtlama donemim de 7 ekimdi
Yumurtlama dönemi bittikten sonra oldugundan ihtimal düsük oluyor ancak “bosalma olmadan zevk suyunda da sperm olma ihtimali düsük olsa da risk icerir” unutma.Geç bosalıyorum birşey olmazlara aldanma önlemini al korun.

Bide reglim 4 gün gecikti asiri stres yaptim ve geçen haftalarda da üşütmüştüm bundan da gecikebilirmi

İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
Eşimle üç aydır günaşırı ilişki yaşamamıza rağmen gebelik yok ama ilk aydan gebe kalanlar tanıyorum herkeste aynı olmuyor maalesef kesin bir şey denemez. Zevk suyu içinde bir sperm dahi taşıyorsa o sperm rahme ulaştığında ve yumurtayı döllediğinde gebelik yaşanıyor bu da ne kadar yüksek bir ihtimal tartışılır.

Bide reglim gecikti asiri sıkıntı stres yaptim geçen haftalarda da soguk aldim baya etkili olurmu gecikmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…