- 25 Ekim 2024
- 26
- 2
- 18
- Konu Sahibi yildizYldzz
İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Risk var evet.İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
Ne kadar ?Mümkün
Ne kadar yaniRisk var evet.
Regline 14 gün varsa cok yüksek.Ne kadar yani
Ne kadarRisk var evet.
Hayir regli olmam gerekiyo ama 4 gun gecikti cok stres yaptim ve usuttumdeRegline 14 gün varsa cok yüksek.
15 ekim tarihinde birlikte olduk ama dedigim gibi boşalma olmadi benim yumurtlama donemim de 7 ekimdiNe kadar
Hayir regli olmam gerekiyo ama 4 gun gecikti cok stres yaptim ve usuttumde
Yumurtlama dönemi bittikten sonra oldugundan ihtimal düsük oluyor ancak “bosalma olmadan zevk suyunda da sperm olma ihtimali düsük olsa da risk icerir” unutma.Geç bosalıyorum birşey olmazlara aldanma önlemini al korun.15 ekim tarihinde birlikte olduk ama dedigim gibi boşalma olmadi benim yumurtlama donemim de 7 ekimdi
Bide reglim 4 gün gecikti asiri stres yaptim ve geçen haftalarda da üşütmüştüm bundan da gecikebilirmiYumurtlama dönemi bittikten sonra oldugundan ihtimal düsük oluyor ancak “bosalma olmadan zevk suyunda da sperm olma ihtimali düsük olsa da risk icerir” unutma.Geç bosalıyorum birşey olmazlara aldanma önlemini al korun.
Evet. Yüzde 97 ihtimalle hamile kalırsın.İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
CiddimiEvet. Yüzde 97 ihtimalle hamile kalırsın.
Hanımefendi yüzdelik kısmı yalan ama birleşme olmuş boşalma olmadı dese de kaçırıp kacirmadigini bilmiyorsun zevk suyunda da sperm var. Geri çekilmeyle korunan binlerce kadın var şans eseri hamile kalmıyorlar umarım sen de kalmazsın.Ciddimi
Eşimle üç aydır günaşırı ilişki yaşamamıza rağmen gebelik yok ama ilk aydan gebe kalanlar tanıyorum herkeste aynı olmuyor maalesef kesin bir şey denemez. Zevk suyu içinde bir sperm dahi taşıyorsa o sperm rahme ulaştığında ve yumurtayı döllediğinde gebelik yaşanıyor bu da ne kadar yüksek bir ihtimal tartışılır.İlişkide bulundum ama boşalma olmadi sadece 3 4 kez icime girdi kendi cok gec bosalan biri zevk suyuyla hamile kalırmıyım
Anladim teşekkür ederimHanımefendi yüzdelik kısmı yalan ama birleşme olmuş boşalma olmadı dese de kaçırıp kacirmadigini bilmiyorsun zevk suyunda da sperm var. Geri çekilmeyle korunan binlerce kadın var şans eseri hamile kalmıyorlar umarım sen de kalmazsın.
Bide reglim gecikti asiri sıkıntı stres yaptim geçen haftalarda da soguk aldim baya etkili olurmu gecikmesineEşimle üç aydır günaşırı ilişki yaşamamıza rağmen gebelik yok ama ilk aydan gebe kalanlar tanıyorum herkeste aynı olmuyor maalesef kesin bir şey denemez. Zevk suyu içinde bir sperm dahi taşıyorsa o sperm rahme ulaştığında ve yumurtayı döllediğinde gebelik yaşanıyor bu da ne kadar yüksek bir ihtimal tartışılır.
15 ekim tarihinde birlikte olduk dedigim gibi bosalma olmadi sadece git gel oldu 3 4kez benim yumurtlama donemim 7 ekimdıBide reglim gecikti asiri sıkıntı stres yaptim geçen haftalarda da soguk aldim baya etkili olurmu gecikmesine
Soğuk algınlığı stres beslenme vb. Daha bir çok şey adet döngüsünü etkiler eğer imkanın varsa bir idrar testi yapabilirsin.Bide reglim gecikti asiri sıkıntı stres yaptim geçen haftalarda da soguk aldim baya etkili olurmu gecikmesine
4 gün once yaptim negatif ciktiSoğuk algınlığı stres beslenme vb. Daha bir çok şey adet döngüsünü etkiler eğer imkanın varsa bir idrar testi yapabilirsin.