Lütfen yardımcı olun!

N0name

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
5
0
6
28
Çamaşırımdaki peçeteden kaynaklı kızlık zarının zedelenmesi yada tahrişi endişesi ile konuyu açmıştım. Mesajm uzun ve detaylı olduğu için düzelttim. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Merhaba,
Her kızlık zarının tipi birbirinden farklıdır, ne kadar kanayacağını, kanayıp kanayamacağını bilemezsiniz. Tahriş olması çok normal bir durum, korkmayın, bir süre izin verin kendini iyileştirsin. Normal randevu ücretini öğrenin gideceğiniz yerde ekstra ücret talep edeceklerini sanmıyorum. Kendinizi rahatlatın, yanlış veya kötü bir şey yapmadınız fakat tercihe göre elbet doktoru görün ama unutmayın ki buna hiç gerek yok.
Ve dediğiniz şekilde bozulmasının imkanı olduğunu düşünmüyorum.

Baktığım zaman bir problem göremiyorum daha öncekiyle aynı görünüyor zar. Her zaman nasıl mast yapıyorsam o şekilde yapmıştım peçete dışında ekstra bir durum olmamıştı. Bende aslında ya tahriş yada zedelenme olduğunu düşünüyorum. Ama ilk defa böyle birşey gördüm daha önce olduysada görmemiştim o yüzden endişelendim. Teşekkür ediyorum cevabınız için

Yastikla masturbasyon ve peceteyle kizlik zari bozulmasi fantastik seyler yasamissiniz. Jinekologa gidin.

bence hiçbir şey olmamıştır. tahriş olmuştur. içiniz rahat olsun.

Neden akıntıyla küçük bir kan geldi sizce 2 saat sonra bide ? Böyle şeyler yaşayan çok kişi duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…