Lütfen yardımcı olun :( özellikle gebelik yaşayanlar lutfeeen

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
Merhaba arkadaşlar konunun uzerind3 fazla duruyorum biliyorum ama ister istemez takiliyorum. Sanırım yaşayanlar anlar 8 aydır bebek istiyoruz haliyle korunma da yok. Bu ay özellikle yumurtlama günlerine dikkat ettik. Ve bu ay adetim 2 gün geçti bugün 3.gün ay boyunca belirtileri yaşadım. Dün test yaptım. 2.çizgi silik cikti. Bugün testi tekrarladım negatif cıktı. Akşam kahverengi leke geldi. 1 damla kadar hasta oldum sandım aradan 4 saat geçti tık yok lekelenme de yok. Bunu yaşayanlar var mı yardımcı olun nolur

Merhaba arkadaşlar konunun uzerind3 fazla duruyorum biliyorum ama ister istemez takiliyorum. Sanırım yaşayanlar anlar 8 aydır bebek istiyoruz haliyle korunma da yok. Bu ay özellikle yumurtlama günlerine dikkat ettik. Ve bu ay adetim 2 gün geçti bugün 3.gün ay boyunca belirtileri yaşadım. Dün test yaptım. 2.çizgi silik cikti. Bugün testi tekrarladım negatif cıktı. Akşam kahverengi leke geldi. 1 damla kadar hasta oldum sandım aradan 4 saat geçti tık yok lekelenme de yok. Bunu yaşayanlar var mı yardımcı olun nolur
Kan tahlili yaptırsana. İki gün sonraki değişime göre yorum yapılır eğer hamileysen

Canım kan testi yapman daha iyi rabbim yüzünüzü güldürur inşallah

sökülemiyorsun gibi geldi bana. Yine de bi hastaneye git kanda kesin çıkar gebelik varsa.. ama şu çocuk işini çok kafaya takmayın. Ne kadar isterseniz o kadar olmuyor. Sebepsiz kısırlık diyorlar buna. Hobi edinin, kafanızı başka şeylere yorun. Adet gününüzü saymayın her Ay. Sevgiler

sökülemiyorsun gibi geldi bana. Yine de bi hastaneye git kanda kesin çıkar gebelik varsa.. ama şu çocuk işini çok kafaya takmayın. Ne kadar isterseniz o kadar olmuyor. Sebepsiz kısırlık diyorlar buna. Hobi edinin, kafanızı başka şeylere yorun. Adet gününüzü saymayın her Ay. Sevgiler
O kadar haklısınız ki kafaya takma konusunda. Engel olamıyorum :/

Canım seni üzmek istemem ama adetin sökülemiyor büyük ihtimalle. Ben bunu bı çok kez yaşadım ve gebelik sandım.
Üzülmüyorum kuzum. Her zmaan hayırlısını ver Rabbim diye dua ediyorum ama insan hevesleniyor. Sadece kahverengi lekelenme oldu başkada olmadi. Hiç agrım da yok karnimda normalde her ay adet zamanımda o kadar agrım olur ki iğne olmadan duzelemem sizinde böyle mi oluyordu acaba?

Canım hastaneye gidip kan testi yaptırsana en garantisi günün de geçmiş hem lekelenme de inşallah yerleşme kanamasıdır
Inşallah canım Allah razı olsun pazartesi günü kan vericem bakalım. Lekelenmem kahverengi şeklinde. Normalde her ay olur ardından hemen adet başlardı bu ay olmadi normalde o kadar agrım olur ki iğne yaptırırım bu ay agrım da yok hafif kamplarım var o kadar o yüzden tuhaf geliyor

ben de lekelenme yaşadım. hamile olduğumu öğrendim.

İnsallah hamilesindir cnm benimde 12 günüm geçti gelen giden yok yaklaşık bir aydır kaşık ve bel agrim vardı son bir haftadır hepsi geçti derken 2gundur sanki her an adet olucakmisim gibi kaşık agrim var dinlenince geciyor sürekli wcya gidiyorum tedirgin ola ola galiba oldum bu sefer deyip ama olmadım daha yarin da doktora gidicem bakalım ne dicek

X