- 1 Ağustos 2015
- 17
- 4
- 38
-
- Konu Sahibi Gulcegul86
chanel pahalı diye biliyorum je taime 50 tl equal classıc 30 tl indirimdeydi ben aldığımda ikisini de parfümerilerden aldım gezersen bulursun diye düşünüyorumÖncelikle yorumlarız için çok teşekkür ederim bu egual clasisc nerde satılıyor fiyat nedir kalıcımı peki Chanel chance onu biliyorum nedense o fiyatı hak etmiyor diye düşünüyorum ama sevenide çok ben ısınamadım
chanel pahalı diye biliyorum je taime 50 tl equal classıc 30 tl indirimdeydi ben aldığımda ikisini de parfümerilerden aldım gezersen bulursun diye düşünüyorum
tenine değil kıyafetine sıkarsan kalıcılığı var je taime beyaz şişe kapağı hediye paketi şeklinde üzerinde a la folie yazıyo başka da hiç bi şey yazmıyo ben parfümü cilde değil kıyafete sıkmaktan yanayımBaktım bende egual çok kalıcı değil yada benim tenimde durmadı galiba 2 saat sonra uçtu gitti je time hangisi sarı okan divine mi içeriği hangisi olan detaylı yazarmısın başka önerisi olan yokmu kızlar
Gucci Guilty Intense süper. Bende bayılıyorum o kokuya.privacy de güzel parfumdur ama esmer tende ağır olur mu bilmiyorum(classic olan, 30-40tl arasi) ve şehrinde zara varsa, zara L'eau edp de guzel(50tlydi bu kış ).. Onun dışında Gucci guilty intense(200kusur lira) olabilir ve chanel chance tendre!(bu da 300lerde) Bu kadar sanırım dener,beğenirsin umarım :)