LÜTFEN YARDIMCI OLUN KIZLAR

Gulcegul86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
17
4
38
Selam kızlar ben yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyorumdum şimdi benim sizden ricam hala istediğim kokuyu bulamadım tam bir takıntı bu parfüm olayı şimdi ben 30 yaşındayım ve esmer tenliyim meyveli olmayan şekerli olmayan sadece baharat çiçek karışımı silajı yüksek kalıcı çokta ağır olmayan bir parfüm önerirmisiniz rica ediyorum çokmu uzattım :) lütfen yardım

Şekerli kokuları ben de pek sevmiyorum bir kaç parfüm önerim var :)
Evaflor paris je t'aime: Çok sevdiğim bi kokusu var kapaktan kokladığımda şekerli gibi algılasamda sıktığımda kalıcı ama ağır olmayan çok güzel bir kokusu var.
Equal classic parfüm: Sanırım bunu je t'aime den daha çok seviyorum, kokusu müthiş aradığın bu olabilir :):)
Avon true life: Biraz daha acı bir kokusu var ama bu parfümü de severek kullanmıştım kokusundan geriye boş şişesi kaldı :)
umarım yardımcı olmuştur.

Öncelikle yorumlarız için çok teşekkür ederim bu egual clasisc nerde satılıyor fiyat nedir kalıcımı peki Chanel chance onu biliyorum nedense o fiyatı hak etmiyor diye düşünüyorum ama sevenide çok ben ısınamadım

Birde fiyat olarak ne bilim 200 geçmesin bazen öyle güzel parfümler varki 50 tl ye şaşırdım arkadaş xo pembe almış ama bende hiç kalıcı durmadı şimdi onun imza parfümü olmuş artı şekerli ondan da sevmedim bir örnek verdim illaki bu fiyat değil ama 200 den fazla bütçem yok teşekkür ederim

chanel pahalı diye biliyorum je taime 50 tl equal classıc 30 tl indirimdeydi ben aldığımda ikisini de parfümerilerden aldım gezersen bulursun diye düşünüyorum

Bu gün sosyetede chanelı 30 tlye gördüm kokusu da gayet güzeldi orjinal şişesindeydi galiba kaçak mal sen de sosyeteden alabilirsin

Trende çok teşekkür ederim pazartesi çıkacağım çarşıya artık ikisinide bir bakayım chance kesin dolmadır

Baktım bende egual çok kalıcı değil yada benim tenimde durmadı galiba 2 saat sonra uçtu gitti je time hangisi sarı okan divine mi içeriği hangisi olan detaylı yazarmısın başka önerisi olan yokmu kızlar

chanel pahalı diye biliyorum je taime 50 tl equal classıc 30 tl indirimdeydi ben aldığımda ikisini de parfümerilerden aldım gezersen bulursun diye düşünüyorum

Açık parfüm olanları da gayet başarılı. Tene sıkılmadığı sürece o şekilde kullanılabilir.

Baktım bende egual çok kalıcı değil yada benim tenimde durmadı galiba 2 saat sonra uçtu gitti je time hangisi sarı okan divine mi içeriği hangisi olan detaylı yazarmısın başka önerisi olan yokmu kızlar
tenine değil kıyafetine sıkarsan kalıcılığı var je taime beyaz şişe kapağı hediye paketi şeklinde üzerinde a la folie yazıyo başka da hiç bi şey yazmıyo ben parfümü cilde değil kıyafete sıkmaktan yanayım

Slm kızlar başka tavsiyeniz yokmu ara ara giriyorum niye kimse fazla yazmamış üzüldüm

Tresor midnight rose - pahalı dersen alternatif olarak gratiste satılan Puccini Paris parfüm de olabilir.

Baharat çiçek diyince aklıma ilk Chanel Chance geldi ama orjinalini al alırsan diğerlerini beğenmiyorum ben açıklarını yanı. Bütçen yoksa Estee Lauder Sensuous Nude'yi de tavsiye ederim. Sadece çiçeksi dersen Marc Jacobs Daisy en güzel seçim.

privacy de güzel parfumdur ama esmer tende ağır olur mu bilmiyorum(classic olan, 30-40tl arasi) ve şehrinde zara varsa, zara L'eau edp de guzel(50tlydi bu kış ).. Onun dışında Gucci guilty intense(200kusur lira) olabilir ve chanel chance tendre!(bu da 300lerde) Bu kadar sanırım dener,beğenirsin umarım :)

Son düzenleme:
Gucci Guilty Intense süper. Bende bayılıyorum o kokuya.

Kızlar öncelikle teşekkür ederim burda zara yok küçük bir ilçe gratisde yok of internet online satılıyormu acaba ne iyi olur zara yada gratisde kış gelmeden almam lazım çiçek baharatlı odunsu koku gene bulamadım Lancome pahalı Chanel de öyle ben diğerlerine bakayım

Privacy biliyorum aldım kullanamadım ama zarayı merak ettim içerik olarak nasıl notaları v,s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…