- 22 Mart 2023
- 435
- 92
- 18
- 29
Neler yaptınız bu sürecte sadece beklediniz mi benim de bir sene olmak üzereTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yaklaşık 1 yıldır
Kalbini ferah tut herşey güzel olur hayırlısı olsun sağlıklısı olsunOnu bende biliyorum canım ilk gebeliğimde kıyaslayınca düşük gibi geldi. Kötü tecrübe yaşayanlar için tedirgin olmamak çok zor
Sadece bekliyorsanız ve 1 yıl olduysa,tavsiye etmiyorum biryerden başlamak lazımNeler yaptınız bu sürecte sadece beklediniz mi benim de bir sene olmak üzere
Ben okumuştum. Bı senedir inanın hiç de beklemedim. Hayıt suyu diyetisyenle kilo verme 8 ay ovulasyon testi 4 ay femara kullanımı. Sağlıklı beslenme ceviz muz bal propolis ne ararsan var. İsterseniz özelden msjj atayımSadece bekliyorsanız ve 1 yıl olduysa,tavsiye etmiyorum biryerden başlamak lazımben de 1,5 yıl uğraştım. Bu konuda başlık açmıştım. Aşağıya linkini ekliyorum belki size bir faydası olur
Thread '1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim'
1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim
Peki siz bütün bunları yaparken eşiniz ne yaptı sperm testi falan ?Ben okumuştum. Bı senedir inanın hiç de beklemedim. Hayıt suyu diyetisyenle kilo verme 8 ay ovulasyon testi 4 ay femara kullanımı. Sağlıklı beslenme ceviz muz bal propolis ne ararsan var. İsterseniz özelden msjj atayım
Adetim 28 günde bir olur ya 1 gün öncesi yada sonrası olur. Yıllar önce yaptığım ovulasyon testlerinde 14.-16. Gün arası gösteriyordu ama geçen yıl erken doğum sonrası yumurtlama değiştimi bilmiyorum canım. Salı günü tekrar kan vereceğim aynı yerde umarım sağlıkla ilerlerKalbini ferah tut herşey güzel olur hayırlısı olsun sağlıklısı olsuntam yumurtlama gününü biliyor musun mesela
Belki tahmini adet tarihin bugün değildir. 1-2 gün daha vardır. Ama dediğim gibi 2 gün sonraki artışta daha net belli olur durum
Kuruma çizgisi gibi duruyor canımBenim testimede bakarmisinizbugün adet günüm sabah 6 7 gibi yaptım
Kuruma çizgisi bı kaç saat sonra oluşmuyor mu ben yaptığım zaman böyle çıktı zatenKuruma çizgisi gibi duruyor canım
Bence hamilesiniz ilk gebeliğimde bende böyle silik çizgiyle öğrenmiştim yaklaşık iki haftalıktıKuruma çizgisi bı kaç saat sonra oluşmuyor mu ben yaptığım zaman böyle çıktı zaten
İnşallah yaBence hamilesiniz ilk gebeliğimde bende böyle silik çizgiyle öğrenmiştim yaklaşık iki haftalıktı
Seninki yüksek canım hayirli olsun inşallah benimki 10.7 çıktı bugün tekrr kn vercemSonuç pozitif 91,51 çıktı ama bana biraz düşük gibi geldi
Canım hamileydim ptesi kürtaj oldum ben umarım senin ki sağlıklı ilerlerSeninki yüksek canım hayirli olsun inşallah benimki 10.7 çıktı bugün tekrr kn vercem
Ya gerçekten miCanım hamileydim ptesi kürtaj oldum ben umarım senin ki sağlıklı ilerler
Yeni gördüm kürtaj olduğunuzu neden oldu inşallah sağlikli bir gebelik yasarsınız tez zamandaAkıntı biz varmı acaba benim günüm geçti ama akıntım sıfır
Çok teşekkür ederim canım. Benim 3. Kaybım bakalım kısmet rabbim birgün hibe edecektir. Dualarım seninleYa gerçekten miyine olur Allah'ın izniyle dualrim seninle . inşallah canım çok tedirginim 1 senedir uğraşıyorum ama olmuyordu ilk defa testlerin ve kan değerim böyle cokti yinede korkuyorum
Çok ciddi kanamam oldu kanama günü betam arttı ama ertesi gün betam düştü kesenin şekli bozulduYeni gördüm kürtaj olduğunuzu neden oldu inşallah sağlikli bir gebelik yasarsınız tez zamanda
Hayırlı olsun gözünüz aydın siz kaç değerle öğrendiniz acaba bendede şuan takvimim programı tam 4 haftalık gösteriyor. Geçmiş olsun
Hayırlı olsun gözünüz aydın siz kaç değerle öğrendiniz acaba bendede şuan takvimim programı tam 4 haftalık gögecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?