Lütfen yardımcı olun kafam karışık resimli gebelik testleri

Onu bende biliyorum canım ilk gebeliğimde kıyaslayınca düşük gibi geldi. Kötü tecrübe yaşayanlar için tedirgin olmamak çok zor
Kalbini ferah tut herşey güzel olur hayırlısı olsun sağlıklısı olsun tam yumurtlama gününü biliyor musun mesela
Belki tahmini adet tarihin bugün değildir. 1-2 gün daha vardır. Ama dediğim gibi 2 gün sonraki artışta daha net belli olur durum

Ben okumuştum. Bı senedir inanın hiç de beklemedim. Hayıt suyu diyetisyenle kilo verme 8 ay ovulasyon testi 4 ay femara kullanımı. Sağlıklı beslenme ceviz muz bal propolis ne ararsan var. İsterseniz özelden msjj atayım

Peki siz bütün bunları yaparken eşiniz ne yaptı sperm testi falan ?

Adetim 28 günde bir olur ya 1 gün öncesi yada sonrası olur. Yıllar önce yaptığım ovulasyon testlerinde 14.-16. Gün arası gösteriyordu ama geçen yıl erken doğum sonrası yumurtlama değiştimi bilmiyorum canım. Salı günü tekrar kan vereceğim aynı yerde umarım sağlıkla ilerler

Benim testimede bakarmisiniz bugün adet günüm sabah 6 7 gibi yaptım

Eklentiler

• 17002122283582328083303510074453.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 75
Canım hamileydim ptesi kürtaj oldum ben umarım senin ki sağlıklı ilerler
Ya gerçekten mi yine olur Allah'ın izniyle dualrim seninle . inşallah canım çok tedirginim 1 senedir uğraşıyorum ama olmuyordu ilk defa testlerin ve kan değerim böyle cokti yinede korkuyorum

Ya gerçekten mi yine olur Allah'ın izniyle dualrim seninle . inşallah canım çok tedirginim 1 senedir uğraşıyorum ama olmuyordu ilk defa testlerin ve kan değerim böyle cokti yinede korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım. Benim 3. Kaybım bakalım kısmet rabbim birgün hibe edecektir. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…