Canim var sanirim kan testi ver hemenMerhaba hanımlar normalde bugün adet günüm fakat kaç gündür awox marka gebelik testlerinde belirgin silik çizgiler var dünde kahverengi lekelenmelerim oldu bugünde silindikçe geliyor ama gebelik testlerinde gittikçe koyulaşma görmüyorum acaba testlerdeki sıkıntı var yoksa gebeliktemi anlayamadım. Lütfen yardımcı olurmusunuz başından böyle olay geçip gebeliğini normal şekilde yaşayan varmı. Testleri yüklüyorum. Sırasıyla cuma ctesi ve bugün
Bunumda yeni yaptım canım kaset testte çok silikCanim var sanirim kan testi ver hemen
Koyulaşma değil aksine silikleşme var gibi, kimyasal geçiriyor olabilirsiniz. İsterseniz bi kan verin kesin sonuç öyle anlaşılır ya da zaten adet gününüzmüş gecikmesini de bekleyebilirsiniz.
testi tekrarladım sanki sabah yaptığıma göre bir tık koyu ama anlamadım bugünde böyle geçsin yarın kırmızıları görmezsem kan veririm artıkKoyulaşma değil aksine silikleşme var gibi, kimyasal geçiriyor olabilirsiniz. İsterseniz bi kan verin kesin sonuç öyle anlaşılır ya da zaten adet gününüzmüş gecikmesini de bekleyebilirsiniz.
Canim gebelik var zaten bariz belli tebriklerBunumda yeni yaptım canım kaset testte çok silik
testi tekrarladım sanki sabah yaptığıma göre bir tık koyu ama anlamadım bugünde böyle geçsin yarın kırmızıları görmezsem kan veririm artık
Teşekkür ederim canım umarım kan testindede pozitif çıkar ve güzel ilerlerCanim gebelik var zaten bariz belli tebrikler
HamilesinizBunumda yeni yaptım canım kaset testte çok silik
testi tekrarladım sanki sabah yaptığıma göre bir tık koyu ama anlamadım bugünde böyle geçsin yarın kırmızıları görmezsem kan veririm artık
Eşimi ikna edebilirsem özelde kan vericem muhakkak haber veririm canımHamilesinizbizi de haberdar edin
Sonuç pozitif 91,51 çıktı ama bana biraz düşük gibi geldiHamilesinizbizi de haberdar edin
Kaç çıkması gerekiyordu ki? İçiniz rahat olsun. İlk sonuç değil ne kadar arttığı önemli.Sonuç pozitif 91,51 çıktı ama bana biraz düşük gibi geldi
Değeri 10 veya 20 çıkıp düzenli artan gebelikler bile var. Sonraki vereceğiniz kan değerleri önemli. Şuan gebesiniz kafaya takmayın strese sokmayın kendiniziSonuç pozitif 91,51 çıktı ama bana biraz düşük gibi geldi
Tebrikler. Ne kadar süredir uğraşıyorsunuzSonuç pozitif 91,51 çıktı ama bana biraz düşük gibi geldi
Teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkesi hayırlısıyla müjdelendirsinDeğeri 10 veya 20 çıkıp düzenli artan gebelikler bile var. Sonraki vereceğiniz kan değerleri önemli. Şuan gebesiniz kafaya takmayın strese sokmayın kendinizi
Onu bende biliyorum canım ilk gebeliğimde kıyaslayınca düşük gibi geldi. Kötü tecrübe yaşayanlar için tedirgin olmamak çok zorKaç çıkması gerekiyordu ki? İçiniz rahat olsun. İlk sonuç değil ne kadar arttığı önemli.
Hayırlı olsun gözünüz aydın siz kaç değerle öğrendiniz acaba bendede şuan takvimim programı tam 4 haftalık gösteriyorHamilesin canım bende boyleydim hamileyim 4 haftalık
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkesi müjdelesin. Ben geçen yıl Eylülde 5 aylık erken doğum yaptım o zamandan beri hiç korunmadım yani 1 yıl diyebilirizHayırlı olsun, düzenli artış önemli. İçiniz rahat olsunkaç aydır deniyordunuz acaba
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yaklaşık 1 yıldırTebrikler. Ne kadar süredir uğraşıyorsunuz
Teşekkür ederim canım kan testide yaptırdım pozitif çıktıCanim gebelik var zaten bariz belli tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?