Lütfen yardımcı olun bana

avzem92

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
7
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta kan tahlili yaptırdım. Sonuç 2566 çıktı dr 5 haftalık hamile olduğumu söyledi.
Bugün kontrola gittim. Bebeğimin kalp atışlarını duyamadım. Haftaya tekrar gidicem. Birde vajinal enfeksiyonum çıktı ve çok fazla akıntım oluyor ilaç tedaviside yapamıyor dr bir sürü tahlil verdi. Çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye. Ve son olarak hamile olduğumu bilmeden akciğer röntgeni çektirdim Geceleri uyuyamıyorum çok stres ve üzüntü ypıyorum birşey olmz değil mi bebeğime?..

bence başka doktora daha gitmelisinizz..bi arkadaşımda başına geldi,ayrı bi doktora gitti şuan doğumunu yaptı ve çocuk 2 aylık oldu,öbür doktoru dinleseydi sağlam çocuğu kalp atışı yok diye alacaklardıı..

Çok korkuyorum ilk hamileliğim kaybetmek istemiyorum. Biraz daha bekleyeceğim sonra başka hastahaneye gideceğim..

Ben de hamile olduğumu bilmeden baya alkol almıştım.Birşey olmuş olsaydı çoktan çocuk düşerdi.En azından bu konuda endişe etme.Hamileliğini bilmiyorsan yaptığın şeyler bebeğe etki etmiyor.

Arkadaşlar merhaba,benim en son adet tarihim 21 temmuz 17 haftalık hamileyim.5 yaşında bir kızım var ,bununda erkek olmasını çok istiyorum. bebeğimin ölçümleri 2 hafta ileri çıkıyor.doktorum 13 haftalıkken yüzde 80 erkek dedi .16 haftada ise kız dedi 3 çizgiyi gördüm diyor. kafam çok karışık çünkü bebek ultrosonda inanılmaz hereketli ve kemikleri çok kalın görünüyor. yanılma olabilirmi yoksa inanmalımıyım. tecrübeli arkadaşlarımın yardımlarına ihtiyacım var.

yanılma payı tabii ki var da sağlıklı bir bebekten ötesini istemek bana lüksmüş gibi geliyor. kız, oğlan fark eder mi gerçekten?

Ben de hamile olduğumu bilmeden baya alkol almıştım.Birşey olmuş olsaydı çoktan çocuk düşerdi.En azından bu konuda endişe etme.Hamileliğini bilmiyorsan yaptığın şeyler bebeğe etki etmiyor.

Teşekkür ederim yardımınız için, 7 haftalık olmuş kalbi atıyor çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…