lütfen yardımcı olun arkadaşlar bu yöntemle gebe kalabilirmiyim

penyez123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
25
0
1
31
merhaba arkadaşlar ben evleneli 2 ay oldu 2 mizinde ikinci evliliği ve 1 tane cocuklarımız var onunda benimde eşim gebelik şuan düşünmüyor ve sorunlarımız var gebe kalırsam hallolucak fakat birşey sormak istiyorum eşim prezervatifle korunuyor bende prezervatiften spermleri alıp içime dökmüş olsam gebe kalırmıyım lütfen yarıdımcı olun

merhaba arkadaşlar ben evleneli 2 ay oldu 2 mizinde ikinci evliliği ve 1 tane cocuklarımız var onunda benimde eşim gebelik şuan düşünmüyor ve sorunlarımız var gebe kalırsam hallolucak fakat birşey sormak istiyorum eşim prezervatifle korunuyor bende prezervatiften spermleri alıp içime dökmüş olsam gebe kalırmıyım lütfen yarıdımcı olun
Hamile kalınca sorunlar azalmayacak aksine artacak. Zaten bi çocuğun varmış. Bence sorununu çözmeden hamile kalma pişman olursun

Ne gibi sorunlarınız var çocuk olunca düzelebilecek ?
Sanırım spermleri bir şırınga ya koyup o şekilde hamile kalan bi arkadaş konu açmıştı burda
Evliliğiniz oturmadan bebek yapmasanız bu sizi daha çok yormazmı

eski eşinden kopara bilmem için benle bi kan bagı olmadıgı için dışlıo sürekli beni

eski eşinden kopara bilmem için benle bi kan bagı olmadıgı için dışlıo sürekli beni
Nasıl yani??
Eski eşiyle kopamazki istese de , çocukları varmış illaki görüşecek.ama hala karı koca GİBİ mı görüşüyorlar?
Sende onu dışla ezdirme kendini.seninle silah zoruyla mı evlendi sanki
Sonuçta sevdi istedi
Çocuk yaparsan sana bağlanmaz

onun resimlerine bakıyor çocuk istemiyorum çunkü kızımın psikolojisi bozulur diyor kızı daha evlendigini bile bilmio eski eşi bundan hep para koparıo bende köpek gbi çalışıp destek oluyorum

onun resimlerine bakıyor çocuk istemiyorum çunkü kızımın psikolojisi bozulur diyor kızı daha evlendigini bile bilmio eski eşi bundan hep para koparıo bende köpek gbi çalışıp destek oluyorum

Canim...kalbin kirilmasin ama seni yara bandi olarak görüyor.
Ne demek...kizi bilmiyor...ne demek sen calişip para yediriyorsun?
Sen niye bununla evlendin???????????? Sana ve cocuguna yazik...
Onun kizi prenses seninki niye bu adami cekmek zorunda?????

başında öyle deyildi şimdi kızı prensesmiş gbi davranıo benim kızım ise bi hiç onun gözünde

başında öyle deyildi şimdi kızı prensesmiş gbi davranıo benim kızım ise bi hiç onun gözünde
Bence kızına bunu yapma tabi kendinede
Boşan boşanma diyemem ama bı çocuk yapma bu adamdan
Madem eşide çocuğuda kıymetliydi boşanmasaydı
Eski eşinin resimlerine bakıyorsa belliki pişman ve siz hamile kalırsanız kendinizede eşinizede haksızlık etmiş olursunuz
Önce evliliğinizi düzeltmeye çalışın
İnşallah herşey güzel olur sizin için

Eger anlattığınız gibiyse, böyle bir evlilik sürdürülür mü hiç allah aşkına lütfen kendinize gelin. Eski karısının fotolarina bakan, sizin çocuğunuzu dışlayan, kendi cocuguna uzulur diye sizi soylemeyen bir adam... Bir de ondan cocuk istiyorsunuz.. Nolur aklinizi başınıza alın. Hayatinizi mahvetmek mi istiyorsunuz. Hem kendi hayatinizi, hem de yapmak istediğiniz bebegin hayatini.. Bebek olsun diye bebek yapmayin. Kedi yavrusu degil bu, yavru bir insan. Koca bir hayat!!

Esinizle iliskinizi duzeltmeye bakin once. Olmuyorsa sen yoluna ben yoluma. Kendinize sayginizi yitirmek uzeresiniz. Bunu kendinize yapmayin lutfen...

Eger anlattığınız gibiyse, böyle bir evlilik sürdürülür mü hiç allah aşkına lütfen kendinize gelin. Eski karısının fotolarina bakan, sizin çocuğunuzu dışlayan, kendi cocuguna uzulur diye sizi soylemeyen bir adam... Bir de ondan cocuk istiyorsunuz.. Nolur aklinizi başınıza alın. Hayatinizi mahvetmek mi istiyorsunuz. Hem kendi hayatinizi, hem de yapmak istediğiniz bebegin hayatini.. Bebek olsun diye bebek yapmayin. Kedi yavrusu degil bu, yavru bir insan. Koca bir hayat!!

Esinizle iliskinizi duzeltmeye bakin once. Olmuyorsa sen yoluna ben yoluma. Kendinize sayginizi yitirmek uzeresiniz. Bunu kendinize yapmayin lutfen...
keşke yapabilsem sen yoluna ben yoluma diye ailem karşı çıkıcak bu sefer çocuk çözüm olucagını duşundum kendi çocuguna çok düşkün bunada olursa ozamn bişeyleri kabullenir diye

kendi çocuguna düşkün oldugu için birdaha çocuk olursa onada düşkün olur düzelir hersey diye düşündüm ama sanırım yanlış yapıyorum haklısınız

Back