Yalnız
V -violet , dokun 13 cm ise b Cup sütyen kullanmalısın . Dolu b Cup oluyorsun sen şu an . O kadar büyük memeler nasıl b oluyor onu dA anlamış değilim :)))
S Sevhas aslında şöyle birşey yapabilirsiniz . D Cup en az 19,5 cm meme dokusu demek. Sizin de sporcu sütyeniniz filan varsa içerisine çorap filan doldurup kendinize 20 cm'lik bi doku yapanilirsiniz. En azından göğüslerinizin dışardan kazak tshirt üzerinden ne kadar büyüklükte görüneceğini bulabilirsiniz. Aynı şeyi aslında 400 gr. Pirinçle de yapabilirsiniz ama normalde protez kas altına konulacağı için göğsünüzün üstüne koyduğunuz 400 gr pirinç daha büyük gözükebilir normalden. Neden 400 gr dedim her cc 1 gr olarak düşünebiliriz :)) ama dediğim gibi bir kısmı kas ve deri altında kaldığından dolayı pirinç testlerinde normalden daha büyük gözükür . Ama çorap koyarsanız zaten d Cup olacağınız için kendinize 20 cm doku yapmaya çalışırsanız o büyüklük sizin için uygun mu değil mi görebilirsiniz .
Bu arada büyüklük konusunda
M macellan çok endişeliydi kesinlikle büyük istemiyordu hatta doktoru 300 cc taktığında doktora kızmıştı içten içe :) ama şu an çok memnun şimdiki halinden , zaten şöyle birşey var hani o aşırı büyük gördüğümüz memeler 2-3 ameliyatla olan birşey , hiçbir doktor eğer vücudu kaldırmazsa büyük ccler takamaz ki hastasına, zaten sığmaz
doktorunuzun kas altı tercih etmesi sonradan sarkma ihtimaline karşın çok iyi . Ama tabii karar sizin. Şu çorap olayını yaparsanız beni de bilgilendirin lütfen nasıl bulacağınızı şimdiden merak ettim