?????? lütfen yardimci olabilirmisiniz? ??????

wildrose54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
46
0
hanimlar,
ben yumurta atlamasi´nin 16.günündeyim, simdiye kadar 4 test yaptim hepisi negativ cikti, sizce daha ümit edeyimmi`????? ( erken test degildiler)
adetimin nezaman gelecegini bilmiyorum, düzensizim cünki.

ne olur dua edin de persembe günü kan testimden sonra positiv haberini alayim, senelerdir bekliyorum.... :çok üzgünüm:

dua´lariniz bizimle olsun,
saygi ve sevgilerimle.....

ALLAH tüm isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah amin

InSALLahh Rabbim GonLune goRe veRiR cNm ins HamiLesindir DuaLarimiz seNinLe Rabbim Bizede nAsip eDer inss

sagolun, cok tessekür ederim, kendimi cok kötü hissediyorum, sayenizde biraz icime umut doguyor, allah ragzi olsun hepimizden, herseyin hayirlisi olsun insallah.....

Canım allah gönlüne göre versin inşallah.Hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın kan testi sonucundan .Bebeğin inşallah Senledir:nazar:

Biliyormusunuz, bizim bazi bu milletimizin yüzünden resmen psikolojim darma dagin....
her önüne gecen, her iki günde bir cocugun varmi, nezaman cocuk yapacaksin, aaaa yoksa senin cocugun olmuyormu, iste 3 yillik evlisin artik zamani geldide geciyor, anneme ayri sorarlar, kardeslerime ayri bana ayri, artik biktim yahu!!!
cogulari düsünebiliyor olmayabilir diye, ama birde tasdik istiyorlarki, dedikodularina yenileri eklensin diye, böyle insanlari cenabi ALLAH Islah etsin.
arkadasimin cocugu oldu, benim cocuk sahibi olmak istedigimi bilmedigi halde, cocugunu kucagima dahi vermiyor, alsam bile, hemen birsey uydurup geri aliyor, yani cocuklarini sakiniyor millet, sanki veremliymisim veya gecici bir hastalik bulastiracagim casina hareketler..... :cok üzgünüm: gercekten....

ALLAH ìm bu dualarimizi duysun, hepimize hayirli evlatlar versin insallah, bizlerde bebislerimize kavusalim, onlari doyasiya öpüp koklayalim, ömrümüz yettigince onlar icin herseyin en güzelini yapalim.....

Biliyormusunuz, bizim bazi bu milletimizin yüzünden resmen psikolojim darma dagin....
her önüne gecen, her iki günde bir cocugun varmi, nezaman cocuk yapacaksin, aaaa yoksa senin cocugun olmuyormu, iste 3 yillik evlisin artik zamani geldide geciyor, anneme ayri sorarlar, kardeslerime ayri bana ayri, artik biktim yahu!!!
cogulari düsünebiliyor olmayabilir diye, ama birde tasdik istiyorlarki, dedikodularina yenileri eklensin diye, böyle insanlari cenabi ALLAH Islah etsin.
arkadasimin cocugu oldu, benim cocuk sahibi olmak istedigimi bilmedigi halde, cocugunu kucagima dahi vermiyor, alsam bile, hemen birsey uydurup geri aliyor, yani cocuklarini sakiniyor millet, sanki veremliymisim veya gecici bir hastalik bulastiracagim casina hareketler..... :cok üzgünüm: gercekten....

ALLAH ìm bu dualarimizi duysun, hepimize hayirli evlatlar versin insallah, bizlerde bebislerimize kavusalim, onlari doyasiya öpüp koklayalim, ömrümüz yettigince onlar icin herseyin en güzelini yapalim.....

canım yazını okuyunca içim sızladı tabi ancak çeken yaşayan bilir derler ya onlar anlayamazlar cnm bizi bendede çok olur biri çocuğunu sakınınca kendimi çok kötü hissederim ama takmamak lazım helede böyle günlerde seni mutsuz eden herkesten uzak durman lazım benimde ikinci tüp bebek denemem yarında test yaptıracaz inşallah bu defa olur çok stresli oluyor inşallah sende hamişsindir inşallah bebişlerin orda seni bekliyorlardır bende çok korkuyorum yarın neler olacağı konusunda ama acıda olsa tatlıda olsa gerçekleri öğrenecez işte inanki burda hepimiz farklı şehirlerden aynı dertle birleşiyoruz ve insan yalnız olmadığını görünce inanki birazda olsun moral buluyor ümit ediyor hadi seni öpüyorum kocaman sen takma komşunu boşver o seni anlayamaz

@ ece-bebek

evet haklisin anlayamazlar, ama insan birazda olsa kendini baskasinin yerine koyar, ben daha bekarken bile cocugu olmayanlara dua ederdim, üzülürdüm, megerse benimde basima gelecekmis.....
yani demek istedigim, insan biraz daha ince olmali..

canim insallah yarin test´in positiv cikar, insallah bütün kalbimle diliyorum....
öptüm

üzme kendini kendini arkadaşım aynı dert bende de var bizi kendi derdimize burakmıyorlar kı iistemıyormusunuz olmuyor mu niye olmuyor .bir de şu doktora git bu doktora git diye tavsiyelerde bulunoyorlar.o yüzden hiç kimsenin yanına gitmek istemiyorum.bizi en iyi biz anlarız başına gelmeyen anlayamaz.görümcemin ikiz çocukları var oda sürekli herkese çocuklarından bıktığını anlatıyor.kimi olsa diye çırpınıyor.kimisi de bezginlik getiriyor ama ben bir gün hepimizin de çocuklarımızın olacağına inanıyorum.allah hepimizn yardımcısı olsun arkadaşlar.

yazındakileri bende hep yaşıyorum cnm ama arkdaşına herkimse hakaten çok terbiyesizmiş.evet bebeği olmauan bayanlara ereksin bakış acısı bi farklı her gorenin üzgün ve acır tarzda bakışları artık gerçekten insanı sıkıyor..
her onune gelen senınde olur meraklanma demeleri eee hadisene şukadar yıl oldu neyi bekliyosun demeleri, ayy yumurtalıklarındamı rahminde Sorunvar demeleri , aman olmuyosa koydurursun bi tüpbebek demeleri gibi aptalca konuşmalardan bende sıkıldım Ki bide bu tarz insanlar bebeğimizin olup olmadığını Bilmedikleri halde kendilerince boyle aptalca cahilce yorumlar yapmaları çok sinir bozucu :kızgın: ama önüne geçemiyoruz İşte sadece Allah onlara akıl fikir versin diyorum ..dengesiz çok memlekette. güzelimm..:tomato:
cnm üzülme hepimziin başına geliyor bunlar..

canım seni çok iyi anlıyorum aynı dertten bende de var çok defasında kendimi eve kapatıp iki göz iki çeşme olduğum günler oluyor birisinin elinde bir bebek görsem içim gidiyor bırakın başkasını; yakın akraba dediğim görümcem bile halden anlamıyor deyki el arkadaşların dediği gibi :enbuyukkk:

Herşey Gönlünce Olur Inşallah.biran önce Bebeğine Kavuşursun

canım seni çok iyi anlıyorum aynı dertten bende de var çok defasında kendimi eve kapatıp iki göz iki çeşme olduğum günler oluyor birisinin elinde bir bebek görsem içim gidiyor bırakın başkasını; yakın akraba dediğim görümcem bile halden anlamıyor deyki el arkadaşların dediği gibi :enbuyukkk:

al bendende okadar benımde aynı görümcemde benden Sora evlendi 2,5 yıllık evli Şuan 4aylık bir bebeği var ama Obile bana laf sokuşturuyor ama ağzının payınıda bir güsel Alıyor..oyüzden en yaknımız bile bİzi anlamazken katkat yabancıların laf etmesiniz ve bizi anlamasını beklemeyelim Allah büyük kızlar bgun bizimde topiş topiş bebişlerimiz olacakkkkkkkkkkkkkk

hanimlar,
ben yumurta atlamasi´nin 16.günündeyim, simdiye kadar 4 test yaptim hepisi negativ cikti, sizce daha ümit edeyimmi`????? ( erken test degildiler)
adetimin nezaman gelecegini bilmiyorum, düzensizim cünki.

ne olur dua edin de persembe günü kan testimden sonra positiv haberini alayim, senelerdir bekliyorum.... :çok üzgünüm:

dua´lariniz bizimle olsun,
saygi ve sevgilerimle.....

ALLAH tüm isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah amin

tüm kalbimle dilerim testin POZİTİF +++++++++++++ çıksın inşallah...

haklisiniz kizlar,
ama bilip bilmeden böyle seyler olunca insanin ici aciyor, kelime ile tarif edilmeyecek kadar agir bir yük bu sanki...... sizler ne demek istedigimi anliyorsunuz.. senağlama
heleki insanin en yakinlari zaten daha fazla fitne ariyor, onlar elalemden daha beter yahu.
birde diyer arkadasin dedigi gibi, bilmiyorlar bile cocuk istedigimizi yinede, "baskasina bi tüp bebek yaptirir koydurursun karnina" kelimesi varya, insani fitik ediyor. :eek:klava:
hem okadar cahillerki düsünün, tüp bebegin baskasinin sperm ve yumurtalariyla yapildigini düsünüyorlar, birde akillari sira dalga geciyorlar!!!!

yüce ALLAH`n bir bildigi vardir elbet, elbet gün gelir bizlerede bebislerimizi nasip eder, oda olmazsa, insallah cennete kavusuruz bebislerimize....

hepinize sevgiler.... a.s.

Kimin ne dediğinin ne önemi var ki hayat bizim hayatımız.Yukarda allah var herşeyi gören bilen.Bizi çocuğumuz yok diye incitenleri de görüyor nasıl olsa. Allah herkesin gönlüne göre versin

Kimin ne dediğinin ne önemi var ki hayat bizim hayatımız.Yukarda allah var herşeyi gören bilen.Bizi çocuğumuz yok diye incitenleri de görüyor nasıl olsa. Allah herkesin gönlüne göre versin

amin canim,
haklisin söylenen kelimelerin, davranislarin, kinayislarin aslinda hic bir önemi yok, ama insan nekadar da olmasa üzülüyor.......

ALLAH isteyen herkese datlu datlu :emir_bebek: ler versin insallah...... amin...

haklisiniz kizlar,
ama bilip bilmeden böyle seyler olunca insanin ici aciyor, kelime ile tarif edilmeyecek kadar agir bir yük bu sanki...... sizler ne demek istedigimi anliyorsunuz.. senağlama
heleki insanin en yakinlari zaten daha fazla fitne ariyor, onlar elalemden daha beter yahu.
birde diyer arkadasin dedigi gibi, bilmiyorlar bile cocuk istedigimizi yinede, "baskasina bi tüp bebek yaptirir koydurursun karnina" kelimesi varya, insani fitik ediyor. :eek:klava:
hem okadar cahillerki düsünün, tüp bebegin baskasinin sperm ve yumurtalariyla yapildigini düsünüyorlar, birde akillari sira dalga geciyorlar!!!!

yüce ALLAH`n bir bildigi vardir elbet, elbet gün gelir bizlerede bebislerimizi nasip eder, oda olmazsa, insallah cennete kavusuruz bebislerimize....

hepinize sevgiler.... a.s.

SENI ÇOK İYİ ANLIYORUM CNM EVET KİMİSİ TÜPBEBEĞİ BAŞKA YUMURTTA VE SPERMDEN SANANLAR VAR BŞRDE TAVIR AYNE ŞU "AAAAAAAA TÜPBEBEK Mİİ DELİMİSİN YAHU, BAŞKA SPERMDEN YANİİİ " DİYE TAVIRLAR YOKMU GELBENI BOĞ DİYORLAR YA sırnaşık şey BAK GENE GERİLDİM ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU CAHİL ÖMÜRCEK KAFALI İNSANLARA :1no2:

SENI ÇOK İYİ ANLIYORUM CNM EVET KİMİSİ TÜPBEBEĞİ BAŞKA YUMURTTA VE SPERMDEN SANANLAR VAR BŞRDE TAVIR AYNE ŞU "AAAAAAAA TÜPBEBEK Mİİ DELİMİSİN YAHU, BAŞKA SPERMDEN YANİİİ " DİYE TAVIRLAR YOKMU GELBENI BOĞ DİYORLAR YA sırnaşık şey BAK GENE GERİLDİM ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU CAHİL ÖMÜRCEK KAFALI İNSANLARA :1no2:

cehaletin son noktasi olsa gerek, böyle bilincsiz bir sekilde konusmak, tüp bebek vs.konusunda :kızgın:
bosver, agizi olan konusuyor misali görmeye calisalim, ama genelde olmuyor iste......
ALLAH islah etsin böylelerini..... amin...

a.s.

size inanmıyorum bu boş kafalı insannları gale ale alıp sinirleniyorsunuz canınıza yazık hem siz onlardan daha emektarsınız sizin onları küçümsemeniz lazım

bu tarz insanlari aslinda gale almiyoruz canim, ama yinede olur olmaz zamanlar geliyor, ve kücük bir kelime dahi insani derinden yaraliyor.....
öyle insanlari kücümsemek vs. gerekmez zaten, hem kimsenin kimseyi kücümseme gibi bir zaafi yok, olamazda.....
sonucta hepimiz birer damla dan olustuk.....
insan gibi insan zaten baskalarinin (eksikleriyle) dalga gecmez, bunu kendine eglence konusu yapmaz, o yüzden öylelerini yüce ALLAH`a havale ediyorum, bildigi gibi yapsin.....

X