• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorummm??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gsarayza

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
411
21
48
Yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?

Yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?
Olabilir ama psikolojik de olabilir en iyisi adetinizin geçmesini bekleyin rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏻

Yumurtlamadan 9 10 gun sonra yerleşme oluyor diye biliyorum 12 gunden sonra kanda 14 gunden sonra da testte net gözükür

Adete ne kadar var? Birde yumurtlamanı nasıl hesapladın ovulasyon testiylemi

Yumurtlamadan 5 gün sonra test 3 gün sonra hamilelik belirtisi mi 🤦🏻‍♀️

Adete ne kadar var? Birde yumurtlamanı nasıl hesapladın ovulasyon testiylemi
7 Ocak adet günüm normalde bugün inşallah adet olmam🤔 evet ovulasyon testi kitleri ile hesapladım zaten o süreç de çok yorucu yani benim yumurtlamam çok geç oldu 24.gün oldu

Canım o kadar erken belirtiler yaşayamazsın ki.. Testi de çok erken yapmışsın.. İnşallah hamile kalmışsındır🙏 ama bunu öğrenmek için ve belirti vermesi için çok erken.. Allah kalbine göre versin..

Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçince daha yeni kanda çıkar bi müddet geçince de idrarda çıkar çok erken yapmışsın biraz daha bekler inşallah rabbim yüüznü güldürsün anladığım kadar asker eşisin bende senin gibi asker eşiyim bense eşime süpriz yapmak için bekliyorum 6 günün kaldı 😍

Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçince daha yeni kanda çıkar bi müddet geçince de idrarda çıkar çok erken yapmışsın biraz daha bekler inşallah rabbim yüüznü güldürsün anladığım kadar asker eşisin bende senin gibi asker eşiyim bense eşime süpriz yapmak için bekliyorum 6 günün kaldı 😍
Asker eşi değilim ama çok yoğun çalışıyor eşim 😕inşallah sürpriz yapabilirsin hayırlısıyla ❤️heyecanla ben de bekliyorum beklemek 100 yıl gibi ☺️☺️

Back