Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorummm??
- Konu Sahibi Gsarayza
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Haziran 2018
- 538
- 568
- 103
Olabilir ama psikolojik de olabilir en iyisi adetinizin geçmesini bekleyin rabbim gönlünüze göre versinYumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim inşallah olur ama işte insan merak ediyorOlabilir ama psikolojik de olabilir en iyisi adetinizin geçmesini bekleyin rabbim gönlünüze göre versin
- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Yumurtlamadan 9 10 gun sonra yerleşme oluyor diye biliyorum 12 gunden sonra kanda 14 gunden sonra da testte net gözükürYumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?
- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Adete ne kadar var? Birde yumurtlamanı nasıl hesapladın ovulasyon testiylemiYumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?
- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
Yumurtlamadan 5 gün sonra test 3 gün sonra hamilelik belirtisi miYumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
ne guzel olur dimi bu kadar erken ogrensek.Yumurtlamadan 5 gün sonra test 3 gün sonra hamilelik belirtisi mi
Çokkk erken demekki daha benim sonucu çıkması içinYumurtlamadan 9 10 gun sonra yerleşme oluyor diye biliyorum 12 gunden sonra kanda 14 gunden sonra da testte net gözükür
Adete ne kadar var? Birde yumurtlamanı nasıl hesapladın ovulasyon testiylemi
7 Ocak adet günüm normalde bugün inşallah adet olmam evet ovulasyon testi kitleri ile hesapladım zaten o süreç de çok yorucu yani benim yumurtlamam çok geç oldu 24.gün olduAdete ne kadar var? Birde yumurtlamanı nasıl hesapladın ovulasyon testiylemi
erken evet ama sol kasıkta birşey varmış hissini çok yoğun yaşayınca şüphelendim merak işteYumurtlamadan 5 gün sonra test 3 gün sonra hamilelik belirtisi mi
Gerçekten bacağımı kırıp oturamıyorum bu histen ötürü yani rahat davranamıyorum beni sınırlıyorne guzel olur dimi bu kadar erken ogrensek.
Canım o kadar erken belirtiler yaşayamazsın ki.. Testi de çok erken yapmışsın.. İnşallah hamile kalmışsındır ama bunu öğrenmek için ve belirti vermesi için çok erken.. Allah kalbine göre versin..Yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Hicbirimiz oturamiyoz merak etme ovulasyon ve gebelik testi satanlar batmaz bizim sayemizde . Rabbim cok bekletmesin biziGerçekten bacağımı kırıp oturamıyorum bu histen ötürü yani rahat davranamıyorum beni sınırlıyor
- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
Kanda bile çıkmaz daha yahu beklemelisinizz yumurtlamadan en az 12. Güne kadarerken evet ama sol kasıkta birşey varmış hissini çok yoğun yaşayınca şüphelendim merak işte
- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
Dimii ne olurdu spermin yumurtaya kavuşma anını sonra tüplerden rahme yolculugunu naklen canlı yayınla izleyebilseydikne guzel olur dimi bu kadar erken ogrensek.
- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Bende aynısını yaşıyorum ya benimde 1 hafta var adete bakalım artıkerken evet ama sol kasıkta birşey varmış hissini çok yoğun yaşayınca şüphelendim merak işte
Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçince daha yeni kanda çıkar bi müddet geçince de idrarda çıkar çok erken yapmışsın biraz daha bekler inşallah rabbim yüüznü güldürsün anladığım kadar asker eşisin bende senin gibi asker eşiyim bense eşime süpriz yapmak için bekliyorum 6 günün kaldı ❤Yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?
Süper olurduDimii ne olurdu spermin yumurtaya kavuşma anını sonra tüplerden rahme yolculugunu naklen canlı yayınla izleyebilseydik
Asker eşi değilim ama çok yoğun çalışıyor eşim inşallah sürpriz yapabilirsin hayırlısıyla heyecanla ben de bekliyorum beklemek 100 yıl gibiYumurtlamanın üzerinden 10 gün geçince daha yeni kanda çıkar bi müddet geçince de idrarda çıkar çok erken yapmışsın biraz daha bekler inşallah rabbim yüüznü güldürsün anladığım kadar asker eşisin bende senin gibi asker eşiyim bense eşime süpriz yapmak için bekliyorum 6 günün kaldı ❤