Lütfen Yardım!!

Teenagewoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
50
11
İyi geceler bayanlar.
Üniversiteye geçtim bu sene. Burs almak istiyorum bildiğiniz burs veren kurum ve kuruluşları söylermisiniz??

Anlamadim dert bunun neresinde ? Burasi bir derdim var bolumu. Ogrenci isleri gibi mi duruyor uzaktan ? Burda cevap beklemek internetten arastirma yapmaktan daha zor. Neyse basbakanlik bursu var bide kyk. Ayrıca okulunda kendi bursları oluyor. Okula başladığında duyuru yapılır ona başvurursun.

Anlamadim dert bunun neresinde ? Burasi bir derdim var bolumu. Ogrenci isleri gibi mi duruyor uzaktan ? Burda cevap beklemek internetten arastirma yapmaktan daha zor. Neyse basbakanlik bursu var bide kyk. Ayrıca okulunda kendi bursları oluyor. Okula başladığında duyuru yapılır ona başvurursun.

afedersinde azarlamada neyin nesi? burası bir derdim var bölümü altındaki acıklamadada yazın rahatlayın yazıyo istediğimi yazarım, bunu unutmayın. Herkesin derdi kendine büyük.

Belediyeler yılda 2 kez veriyo diye biliyorum bir de bazı memleket severler kendi memleketlileri okul kazanınca onlara burs veriyo işte atıyorum bingöllüler derneği. Ben kredi almıştım seneye ödemeye başlıcam 16 bin küsür borcum var :KK14:

eger baban egitimci ise yada annen meb sana burs verir tabi ilk 5 tercihinden birine yerlesmis olman sartiyla....tabi bu sartlar 2000 yilina ait simdi degismis olabilir....

arkadasta hakli aslinda internetten bulabilirsin vede yeni baslayacaklarin gruplari vardir oradan birbirinize yardimci olabilirsiniz

X