• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN YARDIM

göğüslerin ağrıyormu,göğüslerinin siyah kısmı daha siyah ve genişledimi
rahimin rengi koyulaştımı
çok derin uyuyormusun
tuvalete çok sık çıkıyormusun

Korkunun ecele faydasi yok... Yaaa o b.. Yemiyceniz, yada adamakilli korunacaksiniz... Yok icimede bosalmadi falan filan... Kacinci yüz yildayiz allah askina... Bi isi yaptiktan sonra arastirmak degil yapmadan önce arastirmak daha akillica olur... Büyük ihtimal degilsiniz Hamile, ama ya öyle olsa? Ne yapicaksiniz? Aldircakmisiniz? Allah akil vermis, bosa degil, kullanilsin diye, gercekten bak... Ne yasarsaniz yasayin ama sonuclarina katlanamiyacaginiz seylere girismeyin...:ssz:

:KK70::KK70: yahu bu kızlar çok cesaretli valla evliyim çocuk istemiyorum regli olmadığım halde korunuyorum bi kaza olur diye bunlar çatır çatır korunmasız sevişiyor :confused:

Akacak zevk yatakta durmaz hura :KK45: cinslliğe lafım yok en doğal eylem kişinin tercihi de ne olur ne olmaz korun hala geri çekilme ile yapıyorlar gerçi onlarda haklı zevki de düşürüyor:KK22:

:KK70::KK70: yahu bu kızlar çok cesaretli valla evliyim çocuk istemiyorum regli olmadığım halde korunuyorum bi kaza olur diye bunlar çatır çatır korunmasız sevişiyor :confused:

aynen bende kaç yıllık evliyim 2.çocuğu en az 5 sene istemiyorum ve çok dikkatliyim
ama bunların maşallah deli cesareti var
sonra da ya tuvaletlerde doğurup öldürüyor yada sokaklara atıyorlar:KK11:

gençlil ateşi işte :KK70:
Bence hiç farkı yok :KK53:

Bende gençim de yani ok de ama sonra çöpe mi atar tuvallete doğrup mu öldürür işte o bebişlere yazık ya barda orda burda çoşan çoşana sonra aa ben hamileyim nasıl olur halbu ki korunmuştuk ne yaptın korunurken ayşe fatma felan yanımdaydı onlar kntrol ediyordu :KK70: geri çekilme vs risk işte yap korun öncelikle sen zarar görme bizim okuldan biri intihar etti mal derm ben ona ölmemişti gerçi de

sizin düsündüğünüz gibi olmadı suanda burda tekrar kendımı savunmak ıstemıyorum zaten kotu durumdayım daha once konu acmıstım onunla ılgılı

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

cünkü korunmamıstık ama icime bosalma da olmamıstı

Zevk suyundada sperm var biliyorsun degil mi? Gayem seni korkutmak degil fakat korunmasiz seks olurmu allasen? Ben evlilikten önce cinsellige karsi degilim fakat bunu en azindan biolojiden bir haber yapin, bilerek düsünerek yapin. Hadi adam kendini tutamadi ve cidden icinde bosaldi, hamile kaldiginda ne yapacaktin? Kürtaj icin yasal sürecte gecti..

Konuya gelince ha senin hamile olman cok düsük ihtimal, ama istersen yine hamilelik testi alabilirsin. Ve bu sana iyi ders olsun, bir daha en azindan bir prezervatif yada hap kullanin.

kızlar,erkek arkadasımla iliskiye girdikten sonra iki kere adet oldum düzenli sekilde ve her zamanki gibiydi ama simdi sanki göbegimde cok hafif bi sislik var psikolojik de degil bildigin var internetten okudum 2.ayda hissedenler oluyormus gercekten,hamile olmam gibi bi sey söz konusu olabilir mi ya lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım böyle bir sey olabilir mi
kızlar,erkek arkadasımla iliskiye girdikten sonra iki kere adet oldum düzenli sekilde ve her zamanki gibiydi ama simdi sanki göbegimde cok hafif bi sislik var psikolojik de degil bildigin var internetten okudum 2.ayda hissedenler oluyormus gercekten,hamile olmam gibi bi sey söz konusu olabilir mi ya lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım böyle bir sey olabilir mi

Back
X