- 20 Ocak 2010
- 45.843
- 162.172
- 798
- 43
- Konu Sahibi Damla_2689
Dur bakayım ahanda pipisi erkek hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok erkek o bikere sen yanlış gördüngazdır o gaz 2 aylık çocuğun tekme atacak hali yok ya annesi
buradan koyduğum teşhise göre 7 haftalık bir kız bebek bekliyorsunuz hayırlı uğurlu olsun
babasına müjdeyi verebilirsin
Bu kadar korkaksan evlilik dışı korunmasız ilişki yaşamaya cesaretin nereden geliyor acep?ya orası da var ama insan korkuyo korunma olmadıgı icin sonra yazılanlara baktım adet gördüm hamileyken yazmıslar korktum ister istemez icime süphe düstü
bulaşıcı hastalıkta cabasıBu kadar korkaksan evlilik dışı korunmasız ilişki yaşamaya cesaretin nereden geliyor acep?
yok kız sen kordonla karıştırıyorsun, bak yusyuvarlak gözüyor 7 ay sonra yazsın sonucuYok erkek o bikere sen yanlış gördün
Bu gibi konularda fikir almak işe yaramaz zaten öğrenmenin çok kolay bir yolu varken neden zoru seçiyorsun anlamadim.sadece fikir almak istemistim yakınlarıma soramadıgım icin ama tesekkurler yine de
yahu bu kızlar çok cesaretli valla evliyim çocuk istemiyorum regli olmadığım halde korunuyorum bi kaza olur diye bunlar çatır çatır korunmasız sevişiyoryok kız sen kordonla karıştırıyorsun, bak yusyuvarlak gözüyor 7 ay sonra yazsın sonucu
yahu bu kızlar çok cesaretli valla evliyim çocuk istemiyorum regli olmadığım halde korunuyorum bi kaza olur diye bunlar çatır çatır korunmasız sevişiyor
yahu bu kızlar çok cesaretli valla evliyim çocuk istemiyorum regli olmadığım halde korunuyorum bi kaza olur diye bunlar çatır çatır korunmasız sevişiyor
gençlil ateşi işteAkacak zevk yatakta durmaz hura cinslliğe lafım yok en doğal eylem kişinin tercihi de ne olur ne olmaz korun hala geri çekilme ile yapıyorlar gerçi onlarda haklı zevki de düşürüyor
valla bizde çok genç ergen olduk, halada gencim yaş 25 ama hiç böyle teşebbüslerim olmadıgençlil ateşi işte
Bence hiç farkı yok
gençlil ateşi işte
Bence hiç farkı yok
cünkü korunmamıstık ama icime bosalma da olmamıstı
kızlar,erkek arkadasımla iliskiye girdikten sonra iki kere adet oldum düzenli sekilde ve her zamanki gibiydi ama simdi sanki göbegimde cok hafif bi sislik var psikolojik de degil bildigin var internetten okudum 2.ayda hissedenler oluyormus gercekten,hamile olmam gibi bi sey söz konusu olabilir mi ya lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım böyle bir sey olabilir mi
kızlar,erkek arkadasımla iliskiye girdikten sonra iki kere adet oldum düzenli sekilde ve her zamanki gibiydi ama simdi sanki göbegimde cok hafif bi sislik var psikolojik de degil bildigin var internetten okudum 2.ayda hissedenler oluyormus gercekten,hamile olmam gibi bi sey söz konusu olabilir mi ya lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım böyle bir sey olabilir mi