• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN YARDIM

ya orası da var ama insan korkuyo korunma olmadıgı icin sonra yazılanlara baktım adet gördüm hamileyken yazmıslar korktum ister istemez icime süphe düstü

Test alsana burdan değilsindir deseler inanıp oturucak mısın

alıcam ama merak ettim olabilir mi tanıdıkları var mı adet görüp hamile olan diye

ah arkadaşım ah
korunmadan risk alıyosunuz ondan sonra bak burada göz patlatıyorsunuz
Tek gözünüz yorulsa yani pskolojı sıfır
değer mi

Bu korku korunmaniza yeter umarim:21:

Tv lerde o bebişlerin haline ben ölüyorum doğar doğmaz öpe atılan vs :( madem ben özgürüm heyoo cinselliğimi yaşıyorum diyeceksiniz ki en büyük hakkınız bari korunun da o masumların canına kıymayın vicdansızlar :KK61:

Nadirde olsa evet böyle durum var çok mu düşük evet çok düşük ama sonuçta var bu ihtimal test al kafan rahat etsin hatta mümkünse kan testi yaptırın en net onda çıkar konu sahibi

şimdi sevgilin içine boşalmamış. dolyaısıyla içine hiç sperm girmemiş. ha boşalmadan önce nadiren erkeklerde önce sprem karışımla bir sıvı gelebiliyor. hadi oldu o geldi diyelim. senin hamile kalmak için yumurtlama döneminde olman lazımki sperm yumurtanı bulup döllesin. şimdi ihtimaller zaten az. bunun dışında 2-3 kere adet görmüşsün. hamile değilsin için rahat olsun. karnında gaz vardır, çok su içmişsindir vs vs.
şöyle düşün adet kanaması döllenmeyen yumurtanın vücuttan atılması için oluyor. yumurta döllenmiş olsaydı adet kanaması olur muydu? o hamileyken adet oldum diyenler aslında adet olmuyor. yerleşme kanaması yaşıyor ki o da bir pedi doldurmayacak kadar bir iki gün süren kahverengi bir kanama. için rahat olsun yani. ama aklına bir daha böyle bir şüphe gelirse veya hala tatmin olmadıysan hemen bir test al eczaneden. zaten 20 lira bir şey.

gidip alıcam birazdan,aldığım gebelik testlerine güvenebilir miyim yoksa kan testi mi yaptırmalıyım
öncelikle sakin ol zaten hamile değilsin yüzde 99 hatta bence yüzde 100 de neyse. evet teste güvenebilirsin.

annem bana hamileyken 4. aya kadar adet görmüş ve hamileliğe dairhiçbir belirti yaşamamış. hatta o dönemde diş tedavisi gördüğü için bir sürü antibiyotik kullanmış. sonra bir efsunlu teyze demiş kızım sen gebesin dikkat et kendine diye.annemin içine kurt düşmüş doktora gitmiş tam 4 aylık gebe... dünya başına yıkılmış kullandığı ilaçlardan zarar gördüm diye ama çok şükür birşeyim yok. adet gördüysen hamile olman imkansız diye bir şey yok bilesin.

kızlar,erkek arkadasımla iliskiye girdikten sonra iki kere adet oldum düzenli sekilde ve her zamanki gibiydi ama simdi sanki göbegimde cok hafif bi sislik var psikolojik de degil bildigin var internetten okudum 2.ayda hissedenler oluyormus gercekten,hamile olmam gibi bi sey söz konusu olabilir mi ya lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım böyle bir sey olabilir mi
gazdır o gaz 2 aylık çocuğun tekme atacak hali yok ya annesi:KK53:

buradan koyduğum teşhise göre 7 haftalık bir kız bebek bekliyorsunuz hayırlı uğurlu olsun

babasına müjdeyi verebilirsin:KK53:

acaba üstüne görme gibi az az kanama şeklinde mi olmus yoksa adet olmak gerçekten mümkün mü
Arkadaşim neden anlamak istemiyorsun burada aldiğin cevaplar seni tatmin etmez. Ayrica hamilelikte tek belirti karin şişmesi değildir. Hamile değilsin test yap emin ol. Teste de inanmazsan kan testi kesin sonuç.

Back
X