- 19 Temmuz 2015
- 88
- 10
- 8
- 28
- Konu Sahibi Damla_2689
ya orası da var ama insan korkuyo korunma olmadıgı icin sonra yazılanlara baktım adet gördüm hamileyken yazmıslar korktum ister istemez icime süphe düstü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu korku korunmaniza yeter umarimNadir de olsa adetli olup hamile olanlar var erkek arkadaşınıza müjdeyi ver,in %50 baba oluyorsun diye
O zaman korun bi zahmet yıl 2015ya orası da var ama insan korkuyo korunma olmadıgı icin sonra yazılanlara baktım adet gördüm hamileyken yazmıslar korktum ister istemez icime süphe düstü
alıcam ama merak ettim olabilir mi tanıdıkları var mı adet görüp hamile olan diye
Bu korku korunmaniza yeter umarim
Annem 3 ay adet olmuş, kardeşime hamile oldugunu anlamamis. Kesin hamileyim diye panik yapma, sen ne kadar kafama takmadim desende baksana takmissin. Test kesin çözüm.alıcam ama merak ettim olabilir mi tanıdıkları var mı adet görüp hamile olan diye
Güven güven.gidip alıcam birazdan,aldığım gebelik testlerine güvenebilir miyim yoksa kan testi mi yaptırmalıyım
öncelikle sakin ol zaten hamile değilsin yüzde 99 hatta bence yüzde 100 de neyse. evet teste güvenebilirsin.gidip alıcam birazdan,aldığım gebelik testlerine güvenebilir miyim yoksa kan testi mi yaptırmalıyım
acaba üstüne görme gibi az az kanama şeklinde mi olmus yoksa adet olmak gerçekten mümkün müAnnem 3 ay adet olmuş, kardeşime hamile oldugunu anlamamis. Kesin hamileyim diye panik yapma, sen ne kadar kafama takmadim desende baksana takmissin. Test kesin çözüm.
gazdır o gaz 2 aylık çocuğun tekme atacak hali yok ya annesikızlar,erkek arkadasımla iliskiye girdikten sonra iki kere adet oldum düzenli sekilde ve her zamanki gibiydi ama simdi sanki göbegimde cok hafif bi sislik var psikolojik de degil bildigin var internetten okudum 2.ayda hissedenler oluyormus gercekten,hamile olmam gibi bi sey söz konusu olabilir mi ya lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım böyle bir sey olabilir mi
Arkadaşim neden anlamak istemiyorsun burada aldiğin cevaplar seni tatmin etmez. Ayrica hamilelikte tek belirti karin şişmesi değildir. Hamile değilsin test yap emin ol. Teste de inanmazsan kan testi kesin sonuç.acaba üstüne görme gibi az az kanama şeklinde mi olmus yoksa adet olmak gerçekten mümkün mü