lütfen yardım...

zehir79

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
193
31
37
kızlar selam...çok mutsuzum huzursuzum..eşimle çok kavgalar ederek ama birbirimzden vazgeçmeyerek daha doğrusu ben vazgeçmediğim için evlendik..hep kavga hep inat ile süren bir evlilik..açık söylemeliyim bunda benim payımda var..çünkü eşimle evlendikten sonra imzayı attığım an pişmanlığım başladı...engel olamadığım bi şekilde hep mutsuzum..
en son bi kavgadan sonra artık kararım vermiştim boşanacaktım yapamıyordum...bi öğrendimki hamileymişim...şimdi eşim havalara uçarken ben mutsuzum...
bi akıl fikir verin şuan şeytandan mı böyleyim bilmiyorum bi göremediklerimi gösterin sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum

Evliliğinizi bilemem ama şu halde nasıl anne olacaksınız ona üzüldüm.
Fevri davranışlarınızdan kurtulmanız şart..

Kullanici adinda zehir hayatinda zehir

Eşinize neden değişmesi için şans vermiyorsunuz? Allah size bir bebek nasip etmiş değerini bilmeniz lazım. Madem sevmiyordunuz neden korunmadınız? Ben anlamıyorum en başta bunu.
Yahu bir düşünün 2 inat 1 evde nasıl barınsın zaten? Alın karşınıza eşinizi bir güzel konuşun "bak bir evladımız olacak ikimizde bu kavgalardan, inatlardan, çekişmelerden vazgeçelim gel bebeğimiz bize sevgi versin." demek bu kadar mı zor?
Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır.
Rakip değilsiniz ki sürekli rekabet içinde olasınız, evlisiniz unutmayın.

hani ben aslında mutlu olmam gerekirken kafamda deli sorular olduğu için şeytan diyrorym evliliğimi bile sorguluyorum kader mi diye

bilemiyorum belki annelik farklıdır

Kişiden kişiye değişiyor..
Gerçekten hazır olunca, isteyince anne olmalı insan..
Çocuk oyuncağı değil..
Doğurduğunuz için herşeyi yapmaya, her zorluga hazır olmak gerek.
Annelik fedakarlık gerektirir.

kesin şeytanın oyunu bunlar. prezervatifi şeytan taktırmadı, doğum kontrol hapını şeytan unutturdu, siz iki koca yetişkinin hiç suçu yok.
zaten şeytan oturmuş cehennemde ne yapsam da zehir'in hayatını daha da zehir etsem diye bekliyordu.
tebrikler, 2 kişilik mutsuz bir evliliğe 3. bir kişi getiriyorsunuz, okeye dördüncüyü çağırın tam olsun.

Evet arkadaşım şeytan. Bir ayağı Topal ilişkiyi evliliğe çevirten de şeytan. Elini tutup imzayı atan da şeytan. Bunların hepsi hep şeytan. Şimdi kendi mutsuzluğunla mutsuz bir ailede mutsuz bir çocuk yetişecek ama senin suçun yok şeytandan.

dediğiniz bu konuşmayı eşim yaptı bana..çok mutlu şuan eşim çok değişti olumlu yönde bu geçici bişey mi bilmiyorum ama şuan iyi..evet korunmalıydım ama bi kavgalı bi iyi giiyordu bazı şeyler...bikaç kez olmayınca ben artık bi problem olduğunu oyüzden olmadığını düşünüyordum zaten uzun zamandır aramızda bişey yoktu bu hamileliği hatırlamıyorum bile

tşk ederim zaten depresyondayım

ne yapmalıyım peki size göre

ne yapmalıyım peki size göre
O çocuk doğmadan önce eşimle beraber düzenli olarak terapiye giderim.Tek başıma değil, eşimle. O zamana kadar bir şeyleri hale yola sokmaya çalışırım. Çocuk olunca sihirli şekilde ilişkiniz düzelmeyecek. Aksine ikiniz de çocuğa yönelip birbirinizden uzaklaşacaksınız. Göbişimli bebişimli bir 9 ay geçirip durumun ciddiyetini göz ardı ederseniz gerçekten zor bir gelecek sizi bekliyor.bence her şeyden önce eşinizin bu evliliğe dair pişmanlıklar duyduğunuzu ancak evliliğinin sahip çıkıp mutlu olmak istediğinizi bilmek en büyük hakkı

ben mutlu değilim sorun bende hep pişmanlık var kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…