Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok haklsınız evlendiğimden beri ailevi kendi ailemle ilgili sıkıntılar vardı bi türlü cesret edip boşanamadım sonrada bi adım attım düzelmesi için kafamdaki bazı şeylerin bi kere yaşanmış bişey hatırlamıyorum bile okadar yani...kaç gün hasta oldum nasıl oldu hala bilemiyorumimzayı attığından itibaren pişmansan karnındaki çocuk ne peki?
eşimle evlenmeyi çok istiyordm ama şimdi hiç mutlu değilim onunla sürekli keşkelerim varÇok merak ettim mutsuzluğunuzun sebebi ney ?
Sizin şeytandan önce de bazı sorunlarınız varmış zaten.kızlar selam...çok mutsuzum huzursuzum..eşimle çok kavgalar ederek ama birbirimzden vazgeçmeyerek daha doğrusu ben vazgeçmediğim için evlendik..hep kavga hep inat ile süren bir evlilik..açık söylemeliyim bunda benim payımda var..çünkü eşimle evlendikten sonra imzayı attığım an pişmanlığım başladı...engel olamadığım bi şekilde hep mutsuzum..
en son bi kavgadan sonra artık kararım vermiştim boşanacaktım yapamıyordum...bi öğrendimki hamileymişim...şimdi eşim havalara uçarken ben mutsuzum...
bi akıl fikir verin şuan şeytandan mı böyleyim bilmiyorum bi göremediklerimi gösterin sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum
eşimle evlenmeyi çok istiyordm ama şimdi hiç mutlu değilim onunla sürekli keşkelerim var
kafam çok karışık siz sorun ben cevaplayım zahmet olmazsaNeden ama ne oldu da keşkeleriniz var ben sizden pek birşey anlamadım..
evet çok haklısınz çok doğru tespitSizin şeytandan önce de bazı sorunlarınız varmış zaten.
Bütün suçu kocanıza atmamışsınız. Bu iyiye işaret. Kocanız hamile olmanıza sevinmiş. Bu da iyiye işaret. Ama önemli olan sizin pişman ve mutsuz olmanız. Sizce bu durum değişir mi? Bebek değiştirir mi diye sormuyorum çünkü minnacık bir canlının buna mecali de yoktur, görevi de değildir. Ne şeytana suç atın, ne bebekten mucize bekleyin. Siz eşinizle konuşup bu durumu değiştirebilecekseniz bir deneyin. Belki birlikte terapiye gidersiniz. Yoksa ayrılın, düzeninizi kurun, çocuğunuzu öyle doğurun (veya doğurmayın).
kızlar selam...çok mutsuzum huzursuzum..eşimle çok kavgalar ederek ama birbirimzden vazgeçmeyerek daha doğrusu ben vazgeçmediğim için evlendik..hep kavga hep inat ile süren bir evlilik..açık söylemeliyim bunda benim payımda var..çünkü eşimle evlendikten sonra imzayı attığım an pişmanlığım başladı...engel olamadığım bi şekilde hep mutsuzum..
en son bi kavgadan sonra artık kararım vermiştim boşanacaktım yapamıyordum...bi öğrendimki hamileymişim...şimdi eşim havalara uçarken ben mutsuzum...
bi akıl fikir verin şuan şeytandan mı böyleyim bilmiyorum bi göremediklerimi gösterin sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum
Evliliğin tabiki kader... Ama senin seçtiğin bir kader... Hem o kadar çabalamışsın vazgeçememişsin eşinden, hem de ne bu mutsuzluk? Allah bu bebeği size bir şans bir lütuf olarak göndermiş, değerini bilin ve kendinize çeki düzen verin... Yuva kolay kurulmuyor... Ki sizinkide kolay kurulmamış, değerini bilin...hani ben aslında mutlu olmam gerekirken kafamda deli sorular olduğu için şeytan diyrorym evliliğimi bile sorguluyorum kader mi diye
sizin fikrinize size göre napmalıyım pekibnce sen hırs yapıp elde etmışın eşini,havan geçmiş,ama bırde bence ne olsa sen mutsuz negatıs bırısın gıbıme geldi,ama çouğa çok yazık orası kesın...senın yapın bu,hiçbirşeyde mutlu olmayan kadınlardansın...ama bir huyunu çok sevdım,şeytandanmı deıdn,alnından öpesım geldi,neden biliyomusun,genelde bu durumlarda ALLAH tan deyip Allaha atarlar suçuda,sen ters köşe şeytana atmışın,kocaman öpcukler...tatlım ne Allahtan ne de şeytandan,tamamen senden,senın seçiminnn,şeytan dıyecek ben bunları tanımıyorum,Allahada sne suçlusun dıyemeyeeğiz,bunu bil
evet bu kaderi ben seçtim halbuki benim hayalimdeki evlilik çok başkaydıEvliliğin tabiki kader... Ama senin seçtiğin bir kader... Hem o kadar çabalamışsın vazgeçememişsin eşinden, hem de ne bu mutsuzluk? Allah bu bebeği size bir şans bir lütuf olarak göndermiş, değerini bilin ve kendinize çeki düzen verin... Yuva kolay kurulmuyor... Ki sizinkide kolay kurulmamış, değerini bilin...
Belki de hayal ettiğin evlilik senin elindedir...evet bu kaderi ben seçtim halbuki benim hayalimdeki evlilik çok başkaydı
evet insanın elinde değil ben çok istediğimde olmadı şimdi olması da manidar bence...eşim bebek haberinden sonra çok ilgili bi eş çok çok hemde...normaldede ilgilidir ama fevri çıkışları ve savurgan olması beni sinir eden şeylerbence bir kere şans verin her şeyde bir hayır vardır, bitirmek isterken hamile olduğunuzu öğrendiniz, elinizde değil bazı şeyler, o yüzden son bir şans verin bence,tabi eşinizin kötü huylarını bilmiyorum,düzelicek gibiyse karşınıza alıp konuşmak en iyisi, sizinde payınız varsa karşılıklı düzeltin bence, evlilik kolay kurulmuyor, kimse dört dörtlük değil ki
nasıl olucak bu ?çevremdeki bazı tanıdıklar mesela eşimin ilgisinden dolayı çok şanslısın diyolar çoğu bayanın hoşuna gider ama ben mutsuzum bu aralar belkide geçici mi bilmiyorumBelki de hayal ettiğin evlilik senin elindedir...
Eşinin ilgisinden mutsuz olan bir kadınla ilk kez karşılaşıyorum...nasıl olucak bu ?çevremdeki bazı tanıdıklar mesela eşimin ilgisinden dolayı çok şanslısın diyolar çoğu bayanın hoşuna gider ama ben mutsuzum bu aralar belkide geçici mi bilmiyorum