• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen yardım :'(

zuuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
26
1
86
Adana
kızlar ben saçımı daha önce hiç boyatmadım çnkü renginden çok memnunum fakat bu aralar bi ışıltı istiyorum Vanessa'nın resminde tam aradığımı buldum ama hangi renk bu ne dicem kuaförüme bi karar veremedm yardımcı olursanız bana çok mutlu olucam :3:

$n5803783606_420406_8367 (1).jpg

onun yaptırdıgı kuafor kalıtelı boyalar kullanıp cok yuksek bır bedele yaptırmıstır,işinin erbabıdır,bızdekı kuaforlerin çogu(ıyısını tabıkı tenzı ederek soyluyorum )şişirip yolluyorlar,ben cogu kez acıkladıgım gosterdıgım resmın tam tersı sekılde sonuclar aldıgım ıcın guvenemıyorum kuaforlere.ama yapılan ıslemın adı golge hafıf ısık oyunları ıstıyorum dersen ,sansın varsa olabılır resmıde yanına al tabıkı.

Canım çok seyrek bir gölge yaptırmak istiyorum diyebilirsin ve saçından 1 ton açık gölge atılabilir saçına..
Benimde ilk boya tecrübem gölgeyle olmuştu ama 2 ton açık attırınca çok garipsemiştim ve hoşuma gitmemişti..

onun yaptırdıgı kuafor kalıtelı boyalar kullanıp cok yuksek bır bedele yaptırmıstır,işinin erbabıdır,bızdekı kuaforlerin çogu(ıyısını tabıkı tenzı ederek soyluyorum )şişirip yolluyorlar,ben cogu kez acıkladıgım gosterdıgım resmın tam tersı sekılde sonuclar aldıgım ıcın guvenemıyorum kuaforlere.ama yapılan ıslemın adı golge hafıf ısık oyunları ıstıyorum dersen ,sansın varsa olabılır resmıde yanına al tabıkı.

kesinlikle katılıyorum canım ben de ilk yaptrcğm için korkyrm..dediğin gibi fotoğrafı da yanıma alcm yaptırdıktan sonra inşallah istediğim gibi olursa fotoğrafımı da koyar görüşünü alrm..teşekkürler:54:

Son düzenleme:
Canım çok seyrek bir gölge yaptırmak istiyorum diyebilirsin ve saçından 1 ton açık gölge atılabilir saçına..
Benimde ilk boya tecrübem gölgeyle olmuştu ama 2 ton açık attırınca çok garipsemiştim ve hoşuma gitmemişti..

evet canım dedğin gibi çok seyrek 1 ton açık gölge mantıklı ve fotoğrafı da göstericem yaptırdıktan sonra fotoğrafımı da paylaşrm..çok teşekkürler:54:

Back