lütfen yardım...

lila.vera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
53
0
96
37
Diğer
merhaba...ben 4 aylık evliyim...hemen bebek istediğim için hiç korunmadık.
adet gecikmesi sorunum hep vardı.dün doktoro gittim kan tahlili yapıldı
hcg değerim 2 çıktı...yani bebek yok dedi....farlıtal verdi başlamadım henüz...
bugün sabah eczaneden aldığım testten yaptım,ilk 5 dakika içerisinde tek çizgi vardı...çantama koymuştum tam atıyodum ki 2 çizgi olmuş....bu ne şimdi diye tekrar yaptım....önce tek çizgi çıkıyo sonra 2oluyo....
ben hamile miyim şimdi değil miyim....? farlutal ı kullanmalı mıyım...
kafam çok karışık....

idrar testleri pek güvenli değildir.zaten içinde de ilk 5 dakika mı 10 dakika mı ne sonra bakmayın diyo yani yanıltıcı sonuç veriyo.kan testi kesindir yanılma payı olmaz.1-2 gün daha bekleyip kan testini tekrar edebilirsin belki.en doğrusu doktora danışmak.inşallah hamilesindir.

Canım ilaç kullanma hemen git birde başka marka hamilelik testi al bakalım ne çıkacak.Bende idrar testini sabah yapmıştım yoktu bişey akşam işten geldiğimde gözüme ilişti 2. çizgi silik çıkmıştı sonra tekrar test aldım oda silik çıktı.Kan testi yaptırınca emin oldum ama seninki kanda çıkmamış ilginç.Bence sen ilacı yinede içme bir kaç gün daha bekle bakalım tekrar kan testi yaptırırsın bakalım ne çıkacak

canım gecen yıl benım de adet gecikmem oldu test yaptım çıkmadı kan testinde cıktı , 10 gün sonra tekrar baska doktora gittim kese görünmedi doktor kımyasal gabelikten şüphelendi , tekrar kan testi yapıldı ve değerlerim çok düşük çıktı..gercektem kimyasal gebelikmiş...kanama ile oluşamayan bebek düştü...2 ay sonra tekrar hamile kaldım..

ilacı iç veya içe demem ama bir kac gun daha bekle tekrar kan testi yaptır..yanılmıyorsam değerler 2 günde 2'ye katlıyor...kan testi sonucuna göre belli olur zaten hamile olup olmadığın.

kan testin dün yapılmış , yarın tekrar yaptır bakalım...
ben cok üzülmüştüm o zaman , büyük hayal kırıklığıydı...senın de üzülmeni istemem..karamsarlığa sürüklemek hiç istemem..yarına kadar sabret derim sadece..inşallah hamilesindir de yarı test sonucunda değerlerin yüksek çıkar...
bize de haber ver...

canım bence kendini strese sokma 2 gün sora git tekrar yaptır kan testini..
benimki idrarda çıkmamıştı mesela :D bu bebişler de çeşit çeşit..
kesin öyle emin olursun..

Back