How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları lütfen yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fatma.k1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
45
0
96
44
merhaba arkadaşlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. bu ayın 28 nde oğlum 3 aylık olacak artık doğru düzgün uyumuyor emmiyor sürekli huzursuz çok aşırı gaz sorunumuz var uykusuz kaldığım için değil bebeğim huzursuz olduğu için mutsuzum.. sizler neler yaptınız ne yapabilirim. bilgi verirseniz sevinirim. :ecrin_bebek:

arkadaşım çok geçmiş olslun.benimde oglum 3 aylıkken aynı sorunlar bizdede vardı.emmiyor uyumuyordu sürekli ağlıyordu.uykuya dalınca emzir ben öyle yapıyordum.uyuması için müzik aç.müzik bebekleri sakinleşdirir.belkide sütün azalmışdır doymuyordur o yüzden ağlıyordur

arkadaşlar Allah hepinize kolaylık versin az cekmedim bende kızım 8 aylık ve halen gazlı tabi ilk aylartdaki gibi değil gaz sancısına kesin çözüm malesef yok dr ların kendisi söylüyor bizim doktorumuz kolik cd sini önermişti allah razı olsun az uyutmadım cd yi satın alın 3.parca süper bebek resmen transa geciyor

ahh neler denemedim. banyodan nefret ediyo banyo yaptırıp uyutuyum dedim oda olmadı... bakalım bugünlerde geçecek ama nasıl??? saolun arkadaşlar..

Back