Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben alfa lipoik asitle coenzim q10 kullanıyorum hergun bırer tane ama bugun fark ettım gunum gectı hamıleysem eger bu hapların zararı olmuısmudur lutfen cevap
bebişin hayırlı olsun önce canım bi zararı olcağını sanmıyorum benim kadın doğum doktorum verem tedavisi gören anneyi bile doğurtmuştum demişti hamileyken bi kaç kez onun kontrolünde antibiyotik kullanmıştım çünki ama tabiki bi uzmana da danış derim bu arada kullandığın hapların faydası var mı canım ne gibi etkisini gördün ve fiyatı nedir
canım ıksını 100 e aldım ya dıstan bır etkı gormedım zaten ıkı ay kullandım dun bıttı..bıtkısel haplar gercı ama bılmıyorum ya hamılelıgım kesın degıl sadece suphem var sımdı ben 1 hafta önce korunmadım ıdrar testınde cıkmadı acaba kan testındemı bellı olur
evet bugun ıcmedım zaten s dun yada bugun adet olmam gerekıodu beklıyorum ama olmadım ya ama ınamıyorum adetıme 1 hafta kala döllenme olabılırmı ya super olurrrr
evet bugun ıcmedım zaten s dun yada bugun adet olmam gerekıodu beklıyorum ama olmadım ya ama ınamıyorum adetıme 1 hafta kala döllenme olabılırmı ya super olurrrr