- 22 Kasım 2007
- 481
- 77
- 98
meltem hanım kendimi çok kötü hissediyorum bir kaç aydır herşeyi unutuyorum aslında unutmak mı bu anlamıyorum beynimin bir tarafı sanki durmuş gibi hiç bir şeyi tam anlamıyla düşünemiyorum zihnimde herşey ordan oraya atlıyor eskiden okul yıllarımda hep takdir alan bir öğrenciydim matematik vs hepsinde çok başarılı ezberim çok iyiydi nasıl bir şey bu bilmiyorum ama şimdi 3.sınıf okuyan oğlumun derslerini okumaya çalışıyorum herşey bana yabancı geliyor hatta okuyamıyorum bile okuduğumu anlamıyorum delirmek üzereyim bu olanlar çok zoruma gidiyor eşim eskiden şunu yapmıştık vs geçmişten konuşuyor her defasında hatırlayamıyorum demekten yoruldum düşünmeye çalışıyorum imkanı yok onu düşünürken başka şeyler beynimde dolanıyor ne düşündüğümü bir anda olsa unutuyorum inşallah yaşadıklarımı ifade edebilmişimdir bu yaşadıklarım nedir nasıl geçer ben eski halime dönmek istiyorum böyle oldukça çok sinirli olmaya başladım sabahları sinirle kalkıyorum oğlumla tartışıyorum herşey gözümde büyüyor ve çok titizim her gün ev işi yapmazsam sanki ev tamamen batıyor gibi hergün köşe bucak evi kaldırıyorum ne olur bana yardımcı olun bu yaşta bunları yaşamak çok zor geliyor bana şimdiden çok teşekkürler ( 7 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum bunun etkisi olabilir diyorlar belirtmek istedim )