• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen Yardim

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.176
5.168
158
39
Bu ay saçma sapan şeyler oldu adetim bitti 6.gün leke geldi ki yumurtlama dongu ortasi olurdu neyse suan adetime 8 gün kaldı gün boyu sürekli baş dönmesi yaşıyorum Bayılacak gibi oluyorum henüz 8 gün var bu şekilde gebelik belirtisi olabilir mi vücudumu dinlemek istemiyorum fakat baş dönmesi acaba dedirtiyor bana :(

Bu ay saçma sapan şeyler oldu adetim bitti 6.gün leke geldi ki yumurtlama dongu ortasi olurdu neyse suan adetime 8 gün kaldı gün boyu sürekli baş dönmesi yaşıyorum Bayılacak gibi oluyorum henüz 8 gün var bu şekilde gebelik belirtisi olabilir mi vücudumu dinlemek istemiyorum fakat baş dönmesi acaba dedirtiyor bana :KK43:
olabilir canım belki tansiyonun düşüyodur

Bu ay saçma sapan şeyler oldu adetim bitti 6.gün leke geldi ki yumurtlama dongu ortasi olurdu neyse suan adetime 8 gün kaldı gün boyu sürekli baş dönmesi yaşıyorum Bayılacak gibi oluyorum henüz 8 gün var bu şekilde gebelik belirtisi olabilir mi vücudumu dinlemek istemiyorum fakat baş dönmesi acaba dedirtiyor bana :KK43:
Bende bu ay hiç yasamadiklarimi yaşadım ilk defa geciktim ama sonra 2gun oldum şuan bel ağrısı ve gece bulantilari var ve bende senin gibi kendimi dinlemek istemiyorum testte yapmaya cesaret edemiyorum

Bende bu ay hiç yasamadiklarimi yaşadım ilk defa geciktim ama sonra 2gun oldum şuan bel ağrısı ve gece bulantilari var ve bende senin gibi kendimi dinlemek istemiyorum testte yapmaya cesaret edemiyorum
Bende teste cesaret edemiyorum 2gündür yapmamak icin savas veriyorum kendimle adetim düzenli sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasip kısmet artık

Bende teste cesaret edemiyorum 2gündür yapmamak icin savas veriyorum kendimle adetim düzenli sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasip kısmet artık
Ben yaptım negatif 🤦 insaAllah senin vardır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin canım 🤲

Ben yaptım negatif 🤦 insaAllah senin vardır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin canım 🤲
Uzulmeyin insaallah kisa zamanda mutlu haberi alirsiniz 😊 sizin Adetinize kaç gün kaldı yapsam çıkar mı acaba ya evde test var şeytan yap diyor 😂

Uzulmeyin insaallah kisa zamanda mutlu haberi alirsiniz 😊 sizin Adetinize kaç gün kaldı yapsam çıkar mı acaba ya evde test var şeytan yap diyor 😂
Çok Amin 🤲Benim bir gün geçti ve sadece 2gun oldum ondan yaptım yerleşme kanaması olabilir sandım ama yanılmışım^_^

Beklicem yapmam ama işte içim yap yap diyor 😂 cikmicak nasılsa diye teselli ediyorum kendimi
Şuan karşımda kendimi görüyorum aynı su duygulari paylaşıyoruz ama ben hüsran sen galibiyet hadi İnşaAllah (•‿•)

Parem merhaba mide eksimesi belirti olma ihtimali varmıdır dün geceden bu yana midem berbat :KK43: eksimesi var ay umutlanma diyorum kendime ama mide eksimesi olur mu acaba
Normalde evet belirtidir ama kişiye göre değişir benim adete bir hafta kala öyle oluyor ama sonuç negatif:KK43: insaAllah senin gerçek belirtidir canim

Normalde evet belirtidir ama kişiye göre değişir benim adete bir hafta kala öyle oluyor ama sonuç negatif:KK43: insaAllah senin gerçek belirtidir canim
İyice suphelenmeye ve istemeyerek umutlanmaya başladım yani eğer grip falan olmicaksam bu baş dönmesi mide eksimesi ne Alaka dün gece birden mide başladı tum gün devam etti ara ara midem fena tuttu

İyice suphelenmeye ve istemeyerek umutlanmaya başladım yani eğer grip falan olmicaksam bu baş dönmesi mide eksimesi ne Alaka dün gece birden mide başladı tum gün devam etti ara ara midem fena tuttu
Hadi İnşaAllah diyelim kaç gün kaldı regla

Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller canım Sabret birazdaha en azından 2 gün kalmaya kadar bu kadar kesinse belirtiler 2 gün kala cikiyo diyo doktorlar olmasada canın sağolsun
Hayırlı kandiller / aynen ama eğer bunca belirtiden sonra olursam çatıdan atarım kendimi 😂😂😂😂 zihin bu kadar oyun oynamaz inşallah 😂

Back