Lütfen yardım

Glsn Gulsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
122
28
37
Arkadaşlar merhabalar ben dün gebelik testi yaptım ve hemen 2 çizgi belirdi . Akşamı gittim kan verdim kan sonucum 0.100 negatif çıktı. Bugün de tuhaf bi kramp girdi kasıklarıma lavaboya gitmiştim peçete de 2 Damla pembe kan vardı. 1 saat sonrasında şeffaf akıntı geldi . Kanamam yok şuanda aklım karıştı iyicene . Bugün de ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı ovulasyon da bu durumla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• DCCB3B2C-AA83-4CE6-B4C5-5C764E3F660D.jpeg
    DCCB3B2C-AA83-4CE6-B4C5-5C764E3F660D.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 150
  • 260963A0-22E2-4225-A6CB-2699605644DF.jpeg
    260963A0-22E2-4225-A6CB-2699605644DF.jpeg
    283,7 KB · Görüntüleme: 151
Arkadaşlar merhabalar ben dün gebelik testi yaptım ve hemen 2 çizgi belirdi . Akşamı gittim kan verdim kan sonucum 0.100 negatif çıktı. Bugün de tuhaf bi kramp girdi kasıklarıma lavaboya gitmiştim peçete de 2 Damla pembe kan vardı. 1 saat sonrasında şeffaf akıntı geldi . Kanamam yok şuanda aklım karıştı iyicene . Bugün de ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı ovulasyon da bu durumla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Merhaba,durum çok ilginç gerçekten gebelik testiniz bariz net pozitif,ovilasyondada çıkmış yumurtlama zamanınız deilse eğer,o dedigıniz pembe kan yerlesme kanaması olabilir bence,acaba kan testi yaptırdığınız yerde sıkıntı olabilir mi,elinizde başka gebelik testi yokmu tekrarlasaniz adetinize kaç gün var peki...

Merhaba,durum çok ilginç gerçekten gebelik testiniz bariz net pozitif,ovilasyondada çıkmış yumurtlama zamanınız deilse eğer,o dedigıniz pembe kan yerlesme kanaması olabilir bence,acaba kan testi yaptırdığınız yerde sıkıntı olabilir mi,elinizde başka gebelik testi yokmu tekrarlasaniz adetinize kaç gün var peki...
Bi test daha yaptım canım onda da varla yok arası bi çizgi çıktı. Bende Pco var normal de günü gününe adet olmuyorum . En son nisan 24 de oldum Adet.. kafam Allah bullak oldu iyicene 🤦‍♀️😢

Ayni test olsa bir ihtimal o testte bozukluk olabilir diyeceğimde,markalarda farklıymış yanilma payı olamaz bence,peki belirtin varmı hiç ...

Testler hamile oldugunu gosteriyor da kan testini anlayamadm neden oyle peki doktor bişey demedimi idrar testine

Ayni test olsa bir ihtimal o testte bozukluk olabilir diyeceğimde,markalarda farklıymış yanilma payı olamaz bence,peki belirtin varmı hiç ...
Şuanda ara ara kasık ağırsa var canım onun dışında bi şey yok
Yani şöyle söyliyim,yarın yasak başlamadan bir test daha alıp yapabilirsin,yada tekrar bir kan testi yaptırabilirsin,ama beklerim diyosan hem emin olursun bayram sonuna kadar bekleyip,sonra tekrar adet olup olmadığına bakip testleri yenileyebilirsin canım,belki çok istiyorsun,inşallah Rabbim bu mübarek günlerde sana hayırlısıyla evlat nasip etsin,🙏

ben de bugun test yaptim ovulasyon testi adetimin 14.gunu bende cikan test de boyleydi ayni sekilde koyu koyu rengi dun de pembemsi 1 damla kan gibi bsy gelmisti ama ben kan falan vermedim yumurtlama doneminde oldumuzu gosteriyo bence bu durum az once de ovulasyon testi yaptim cuzgilerin ikiside koyudu ben boyle yorumladim hamile kalmis olabilir miyim 2 gun oncr iliskiye girdim valla tencere dibin kara senin ki benden kara hesabi oldu bu is 😊😊

KAN testini tekrar yaptırın derim

Ertesi gün tekrar test yaptım ve testte bi şey çıkmadı bu sefer . Bu da elimdeki testin bozuk olduğunu gösteriyor 🤦‍♀️ Ovulasyon testinin koyu çıkma sebebi de resmen yumurtladım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

X