- Emoji Skoru
- 869
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Papatya 939
-
Salı yada çarşamba sabah ilk idrarla yapabilirsin testini15 mayıs adet günüm
Çok teşekkür ederimSalı yada çarşamba sabah ilk idrarla yapabilirsin testini
Test yaptım tek çizgi cıktıSalı yada çarşamba sabah ilk idrarla yapabilirsin testini
Olsun üzülme öteki ay denersin rabbim büyük,Test yaptım tek çizgi cıktı
Lekelenme oluyo kac gündür kahverengi şekilde akıntı dgl adette daha varOlsun üzülme öteki ay denersin rabbim büyük,
Folbiol mide bulantısı yapar normal. Bu arada genelde pko olanlara iyi geldiğini okuduğum infolac combo gibi biseydi bu da folik asit. Bi araştırın onu. Zaten pko varsa 18 gün gecikmede normal. Üstüne bi de stres vardır her ay gebelik beklentisinin stresi. Allah kolaylık versin inşallah en kısa sürede beklediğiniz müjdeye kavuşursunuzFolbiol kullanıyorum 4 gündür , mide bulantim var 18 gün gecikme var sol ve sag kasigim ağrıyor bazen test yapmıştım 3 gün önce falan tek çizgi çıkmıştı pko var bende
Inşallah teşekkür ederimFolbiol mide bulantısı yapar normal. Bu arada genelde pko olanlara iyi geldiğini okuduğum infolac combo gibi biseydi bu da folik asit. Bi araştırın onu. Zaten pko varsa 18 gün gecikmede normal. Üstüne bi de stres vardır her ay gebelik beklentisinin stresi. Allah kolaylık versin inşallah en kısa sürede beklediğiniz müjdeye kavuşursunuz
Adetime daha var kaç gündür lekelenme oluyo adete benzemiuoFolbiol mide bulantısı yapar normal. Bu arada genelde pko olanlara iyi geldiğini okuduğum infolac combo gibi biseydi bu da folik asit. Bi araştırın onu. Zaten pko varsa 18 gün gecikmede normal. Üstüne bi de stres vardır her ay gebelik beklentisinin stresi. Allah kolaylık versin inşallah en kısa sürede beklediğiniz müjdeye kavuşursunuz
Adet başlangıcıdır ondan oluyodur öne gelmiştir belkiLekelenme oluyo kac gündür kahverengi şekilde akıntı dgl adette daha var
Adet başlangıcıdır ondan oluyodur öne gelmiştir belki
[/QUOT
Kahverengi lekelenme kesildi
Kahverengi lekelenme kesildiAdet başlangıcıdır ondan oluyodur öne gelmiştir belki