• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folbiol kullanıyorum 4 gündür , mide bulantim var 18 gün gecikme var sol ve sag kasigim ağrıyor bazen test yapmıştım 3 gün önce falan tek çizgi çıkmıştı pko var bende
Folbiol mide bulantısı yapar normal. Bu arada genelde pko olanlara iyi geldiğini okuduğum infolac combo gibi biseydi bu da folik asit. Bi araştırın onu. Zaten pko varsa 18 gün gecikmede normal. Üstüne bi de stres vardır her ay gebelik beklentisinin stresi. Allah kolaylık versin inşallah en kısa sürede beklediğiniz müjdeye kavuşursunuz

Folbiol mide bulantısı yapar normal. Bu arada genelde pko olanlara iyi geldiğini okuduğum infolac combo gibi biseydi bu da folik asit. Bi araştırın onu. Zaten pko varsa 18 gün gecikmede normal. Üstüne bi de stres vardır her ay gebelik beklentisinin stresi. Allah kolaylık versin inşallah en kısa sürede beklediğiniz müjdeye kavuşursunuz
Inşallah teşekkür ederim

Adetime daha var kaç gündür lekelenme oluyo adete benzemiuo

Back