Lutfen yardim

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.908
3.712
Merhaba kafama çokça taktığım ve aşırı karışık olan sorunu sizinle paylaşmak istiyorum, açık lise okuyorum şuan ve bu sene bitecek, yani öss ye girecem ( ismi değişmediyse) sorun şu ki aof hangi bölüm kaç puan hangisini tercih etmeliyim lütfen yardımcı olun bide her bölüm için farklı puan mi gerekli???

öss ismi yaklaşık 17 defa değişti 10 sene önce falan :dondurma: yanlış anlamayın ama siz doğru sınava hazırlandığınıza emin misiniz?daha sınavın adını bilmiyorsunuz.herhalde her bölüm farklı puanla/sıralamayla alıyor.girin internetten ösym sitesinden aöf kitapçığını açıp okuyun kim ne bilsin tek tek neresi kaç puanla alıyor , sizin durumunuz ne.ne okumak istiyorsan onu tercih edeceksin.

Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosunu arayın bence en doğru bilgiyi ordan alırsınız

Merhaba kafama çokça taktığım ve aşırı karışık olan sorunu sizinle paylaşmak istiyorum, açık lise okuyorum şuan ve bu sene bitecek, yani öss ye girecem ( ismi değişmediyse) sorun şu ki aof hangi bölüm kaç puan hangisini tercih etmeliyim lütfen yardımcı olun bide her bölüm için farklı puan mi gerekli???
İnternetten aöf 2019 aöf puanları yaz cıkar canım eskiden tek bir alanda barajı geçmek yetiyordu tercih vermek için bir kaç sene önce bölümlere alan geldi sözel, eşit ağırlık gibi.

3 üniversitede aöf bölümleri var

Anadolu üniversitesi, İstanbul üniversitesi ve Erzurum Atatürk üniversitesinde.

X