lütfen yardım...yumurta tpolama işleminde lokal anestesi mi genel anestesi mi?

tuubay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
441
2
micro enjeksiyon yaptıran arkadaşlar. lütfen yardım edin. cumartesi yumurtalarım toplanacak ve doktorum lokal anestesi ile yapacağını söyledi. genel anestesi almaya gerek olmadığını, dayanılmayacak bişey olmadığını söylüyor. ben çok korkuyorum. lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız. yardımınıza çok ihtiyacım var. :uhm: :a015: :1no2:

bana genel anestezi yapıldı hiçbirşey farketmedim kolay oldu ama lokal anestezi hakkında bilgim yok iyi şanslar

bena ikiside uygulandı.genel anestizide uyuyosun hatırlamıyosun.ama ben bu anı yaşamak istedim bebeğimin herşeyini görmek istedim.2.de lokol oldu.hafif bi ağrı oldu.canım benim ne ağrısı ne acısı yeterki bebeklerimize kavuşalım biz anne olucaz o kadar fedakarlıktan ne olur...............hiç düşünme ii düşün ii olsun.............................

valla burda aynı başlığı bende açmıştım..ve sonunda genel anesteziye karar vermiştim...ben genel anesteziyle yaptırdım ve hiç ağrım sızım olmadan atlattım..tavsiye ederim...zaten dozu az tutuyorlar...kısa bir işlem..çabuk uyanıyorsun...öyle ameliyat narkozu gibi değil yani...

çok teşekkürler arkadaşlar. ben daha yeni olduğum için kim hamile kim bekliyor, nedir bilmiyorum. inşallah siz olumlu sonuçlar almışsınızdır.

bende genel anestezi ile toplattım. çok rahat oluyor. benim en korktuğum yumurta toplatmaydı ama neredeyse hiç sıkıntı olmadı. lokal hakkında bişey bilmiyorum ama genelle rahat oldu. şimdiden kolay gelsin.

peki işlemden hemen sonra ayılabiliyormusunuz? işlemin olduğu yerde hemen uyandınız mı yoksa odaya filan aldılar da sonra mı kendinize geldiniz?kanamanız filan oldumu arkadaşlar? ay ne çok soru sordum dimi. kusura bakmayın.

peki işlemden hemen sonra ayılabiliyormusunuz? işlemin olduğu yerde hemen uyandınız mı yoksa odaya filan aldılar da sonra mı kendinize geldiniz?kanamanız filan oldumu arkadaşlar? ay ne çok soru sordum dimi. kusura bakmayın.
benimde iki denememde genel anesteziyle oldu. çok rahat oluyo daha odaya çıkmadan ayılıyorsun ama odada tam kendine geliyorsun. kanama çok hafif oluyo bazısında belki hiç bile olmuyordur.geneli sanada tavsiye ederim.sakın korkma hiç birşey anlamıcaksın.yerimseniben

ameliyathanede anestezist adımı söyledi bende gözlerimi açtım sonra odaya aldılar...yarım saat filan dinlendim galiba...ne ağrım ne de kanamam olmadı..panik yapma...çok basit bir işlem...tabi lokali bilemem...

ben uyandığımda işlem bitmiş sedyeye alıyorlardı beni. kanamam ve ağrım olmadı. sadece kasıklarımda sancı oldu biraz, oda dayanılmayacak bir ağrı değildi. bende çok korkuyordum ama sakın korkma. nestelenin de dediği gibi lokal hakkında yorum yok.

canım ben ikisinide yaşadım ama san tavsiyem genel aneztezi olmandır
zaten verilen doz o kadar düşükki hemen uyanıyorsun
hiç gereği yok çok dayanılmaz bir acı değil ama
yinede doktorunla konuşup senin ağrı eşiğin yüksek değil ise genel aneztezi olmandır

teşeküürler arkadaşlar. kafamda bişeyler şekillendi. bende genel anestesi istiyecem sanırım. allah hepimizin yardımcısı olsun. bu mübarek gününde dualarımız kabul olsun inş. amin.

bnde genel anestzıyı tavsıye edrım cok rahat oluyo korkcak bışı yok bol şanslar canım allh yardmcın olsun

X