• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım yumurta hakkında bilgi

elifyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
270
2
96
42
Çorum
arkadaşlar adetimin 5. günü doktora gittim ultrasyon çeken doktora yumurta varmı diye sordum 3- 4 tane var her ay biri gelişir çatlar dedi ama saçma geldi şimdi her kadında her ay bitane yumurta olmuyomu o büyüyüp çatlamıyomu ben bişşey anlamadım bilen varsa yardım etsin şimdi ben bu ay hamile kalamammı

nasil yani 3-4 tane, bir yada iki tane olur, büyür, catlar. üc dört tane olsa her ay ücüz dördüz olma ihtimali olur. insanlar klomenle bir tane yumurta olsun diye ugrasirken 3-4 tane yumurta varsa niye ugrasalimki

nasil yani 3-4 tane, bir yada iki tane olur, büyür, catlar. üc dört tane olsa her ay ücüz dördüz olma ihtimali olur. insanlar klomenle bir tane yumurta olsun diye ugrasirken 3-4 tane yumurta varsa niye ugrasalimki

bende ona sasırdım ya düşünüyorum birtürlü anlam veremiyorum

Yumurta çatlayınca mı adet oluyoz?çatlamadan mı ilişkiye girmek gerek?

yok canım yumurtamız catladıktan tam 14 gün sonra adet göreriz yumurtamız çatladıgı gün ilişkiye girmek gerekir doktorlar doktorlar adetinizin 12. gününden itibaren gün asırı ilişkiyi tavsiye ediyolar böylece yakalama sansın yüksek

yumurta catladigi günlerde spermle bulsmasi icin sartlar daha müsait. iki gün kadar en fazla bekliyor yumurta. eger döllenme olmazsa bozuluyor ve rahimde olusan tabakayla birlikte adet kanamasi seklinde atiliyor.
anlamadigim su ki, eger 3-4 tane yumurta olsa, biri döllenmese öteki döllenir ve hemen hamile kalinir. ama 3 yildir ugrasiyoruz daha birine bile isabet ettiremedik :roflol:
bizimkilere önceden randevu vermek lazim herhalde :roflol:

yumurta catladigi günlerde spermle bulsmasi icin sartlar daha müsait. iki gün kadar en fazla bekliyor yumurta. eger döllenme olmazsa bozuluyor ve rahimde olusan tabakayla birlikte adet kanamasi seklinde atiliyor.
anlamadigim su ki, eger 3-4 tane yumurta olsa, biri döllenmese öteki döllenir ve hemen hamile kalinir. ama 3 yildir ugrasiyoruz daha birine bile isabet ettiremedik :roflol:
bizimkilere önceden randevu vermek lazim herhalde :roflol:

valla canım bizimkiler randevu falan dinlemiyolar çok rahatlarına düşkünler ayrıca nazlılar neyse gelsinlerde nezaman olursa olsun napalım beklicez dedim gibi işte benim kafamı kurcalayan 3 yumurta oldu tabi 3 tane olduğu için gelişemeyip kiste dönüşme ihtimalide var sanırım zaten pco da onun gibi bişey galiba dimi

evet canım yumurtalıklar çatlamayıp içimizde kalıyor buna da pco diyorlar vallahı bende inci gibi ultrasonda gördüm

yumurtanın fazla olması kötü bişe değil aksine yumurtalarınızın fazla olması yumurta rezervinizi gösteririmiş

canım bende de vardı ama sogan suyunu içince kalmamış işte

bende 4 yıldır evliyim 6 ay önce gebe kaldım bebeğim karnımda öldü şuan yine uraşıyoruz klomen kullandım doktor 5 tane yumurtalık oluşmuş dedi bakalım hamile kalabilcen mi inş.... kalırım Rabbim bütün isteyenlere bizlere nasib eylesin hayırlı evlat inş..

Back