lütfen yardım.yeni evliyim ilişkiye girmede vajinusmus sorunu yaşıyorum...

ebruli1988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
87
0
0
Ankara
merhaba arkadaşlar.iki bucuk aylık evliyim.eşimle birlikte olurken sıkıntı çekiyorum.kasılıyorum.bunu ona hissettirmemeye çalışıyorum.ama anlıyor tabiki.sanırım vajinusmus oluyor rahatsızlığım.önerileriniz nedir...

selam ben de vajinusmus hastasıyım, çok acı bir hastalık, ne kimseye bahsedebiliyorsunuz ne de kendi kendinize halledebiliyorsunuz üstüne lötü giden bir evlilik bir kadının hayatında karşılaşabiliceği en berbat şeylerden biri
ben yaklaşık 2 senedir evliyim sadece 2 kere tam girdi, onun dışındaki denemelertam bir rezalet benim bağırmalarım ve eşiminkızgınlığı, çektiğiniz acı da cabası!!
birpsikolog buldum ama çok pahalı ve bana güven vermedi bir de ben eşimden çook soğudum, hiç bir şey hissetmiyorum çok taşlaşdı içim
ne yapmayım düşünüyorsunuz??
birilerine bahsedebildiniz mi??

benimgibisinarkadaşımsana özeldenmsn adresimiyollucam lütfen birlikte aşalım bu sorunu unut acılarını onlar kasmaktan kaynaklanıyor bende yaşadım şuan 3cm çaplı egzersizlerim var ne acı bişe bu bizim kasmamızdan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…