Aynı dönemde aynı şeyi oğlum da yapmıştı,gülümseyerek okudum.çooook tatlı Allah bağışlasın.
Etrafa olan ilgilerinin arttığı dönemde ve sizden tepki almaya başladığı dönemde yapıyorlar.
Gece emerken yapmıyor çünkü uykusu var,muhtemelen emzirdiğiniz oda yarı karanlık ve sessiz,yani dikkatini çekecek birşey yok. Ama gündüz oda aydınlık gördüğü herşey dikkatini çekiyor, belki tv açık sesler onu uyarıyor, belki anneyle baba konuşuyor dikkat çekmeye çalışıyor gibi gibi......
Doktorumla konuşup çözümü bulmuştum, gündüz de olsa yatak odasının perdesini kapatır loş ışıkta oğlumla hiç konuşmadan ve göz teması kurmadan emziriyordum, tv sesi radyo konuşma falan filan duymasın diye dikkat ediyordum.
Bir de emmesi bitince karnı doyunca memeyle oynaşmaya başlıyordu benim oğlum, oynaşma dediğimde kanatana kadar ısırma birde böyle lastik gibi uzatırdı memeyi ağzıyla çekerdi. O yüzden karnının doyduğunu boş emmeye başladığını anladığım anda memeyi onun bırakmasını beklemez ben alırdım ağzından. Oldu da geç kaldınız ısırmaya başladı olumlu olumsuz hiçbir tepki vermeyin. Ayyy!!! Offff!!!! bile demeyin,çekin ağzından.
Memeyi reddetme dönemi gelmiş de olabilir,sabredin,hiç korkmayın emmeyi bırakacak diye yada aç kalıyor beslenemiyor diye, bu kısa süren bir olay, 20günde bir ayda normale dönüyor için teşekkür ederim şükür sanki bu gün daha az ısırmaya başladı dediğiniz gibi dönemse olabilir belki de Allah yardımcımız olaınn