- 11 Şubat 2017
- 5
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi gelinadayi_
Merhabalar. Mayısda save the date çekimimiz var. İzmir veya internetten beyaz uzun tül elbise almak istiyorum ama bakmadığım yer, site kalmadı.. Çok yoruldum yardımcı olursanız sevinirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki buraya istediğiniz elbiseye benzer elbiselerin resimlerini eklerseniz.Size daha çok yardımcı olabilirler.Bende yazınızı görünce baktım.Belki daha önce bakmışsınızdır Elif Aygün Butik varmış instagramda bu elbiseleri yapan.Kişiye özel dikimde yapıyormuş.Aynı şehirde olmasanız bile belki ölçülerinize göre diker.Bir sorun isterseniz.Merhabalar. Mayısda save the date çekimimiz var. İzmir veya internetten beyaz uzun tül elbise almak istiyorum ama bakmadığım yer, site kalmadı.. Çok yoruldum yardımcı olursanız sevinirim..
Merhabalar. Mayısda save the date çekimimiz var. İzmir veya internetten beyaz uzun tül elbise almak istiyorum ama bakmadığım yer, site kalmadı.. Çok yoruldum yardımcı olursanız sevinirim..
6bin küsür paylaşım yapan mıİnstagramda vanilya butik var oraya bakabilirsiniz
evet o6bin küsür paylaşım yapan mı
Merhaba bulabildiniz mi istediğiniz elbiseyi ben de bulamıyorum bep kabarık tarzda elbiseler varMerhabalar. Mayısda save the date çekimimiz var. İzmir veya internetten beyaz uzun tül elbise almak istiyorum ama bakmadığım yer, site kalmadı.. Çok yoruldum yardımcı olursanız sevinirim..
Elbise hakkinda bir bilgim yok fakat "save the date" cekimi diye birsey yok.
save the date, randevuyu kaydet anlamina gelen birsey demek. Sizin kastettiginiz dügün öncesi cekim anladigim kadariyla.
Aynen trendyolda beyaz, ucus ucus elbiseler coo oluyordu, arkadasima ordan almistiktrendyol milla?